مزیت طراحی وب سایت با فریم ورک

طراحی-سایت-با-فریم-ورک-لاراولطراحی و توسعه وب سایت های تحت وب برای کسب و کارها در هر نوع و اندازه ای به یک نیاز اجتناب ناپذیر تبدیل شده است. با این وجود، چندین روش برای طراحی وب سایت وجود دارد که رایج ترین آنها "استفاده از فریم ورک" است. فریم ورک های طراحی وب سایت در چند سال گذشته به دلیل ارائه یک رویکرد مستقیم برای طراحی وب سایت های سفارشی، محبوبیت زیادی پیدا کرده اند. علاوه بر این، توسعه دهندگان از رابط برنامه نویسی بصری فزاینده ای برخوردارند که برنامه نویسی یکپارچه را در زبان های پشتیبانی شده تسهیل می کند. فراتر از همه، فریم ورک ها نمای ساده ای از زبان های پشتیبانی شده را ارائه می دهند و توسعه دهندگان را قادر می سازد تا به سرعت کد گذاری کرده و کار را سریع تر انجام دهند.

این مقاله محبوبیت روزافزون فریم ورک ها برای طراحی وب سایت های سفارشی و مزایای آن را برای شما روشن خواهد کرد. اما ابتدا اجازه دهید شما را با اصول اولیه طراحی وب با استفاده از فریم ورک ها آشنا کنیم.

فریم ورک وب چیست؟

فریم ورک نرم یک پلتفرم انتزاعی یا مفهومی است که در آن توسعه دهندگان می توانند به صورت انتخابی کدهای متداول را با عملکرد عمومی تغییر دهند. با این وجود، یک فریم ورک دارای یک کد از پیش تعریف شده است که قابل تغییر یا اصلاح نیست. فریم ورک های وب سایت ها معمولاً از یک یا چند زبان برنامه نویسی پشتیبانی می کنند تا توسعه سریع تر را با پیچیدگی های کد گذاری کمتر تسهیل کنند. امروزه، محبوب ترین فریم ورک های وب سایت ها عبارتند از Angular ،Express.js ،Flask ،Django ،jQuery ،CakePHP ،Laravel و Ruby on Rails. به عنوان مثال می توانید با بررسی وب سایت های معتبر طراحی شده با لاراول به میزان محبوبیت فریم ورک لاراول پی ببرید. در حالی که رایج ترین زبان های برنامه نویسی برای توسعه برنامه های وب شامل جاوا، جاوا اسکریپت، پایتون، PHP، پرل و روبی است.

گاهی اوقات باید از خود بپرسید چرا وقتی پل جدیدی برای کوتاه کردن مسیر وجود دارد، باید همان کار تکراری را هر روز انجام دهید. فریم ورک های وب را به عنوان پل هایی در نظر بگیرید که به شما کمک می کند سریع تر و راحت تر کد نویسی کنید.
پس قبل از هر چیزی این سوال پیش می آید که واقعا فریم ورک چیست؟ در واقع بستگی به زمینه استفاده از آن دارد. می توان آن را به عنوان یک ابزار انتزاعی تعریف کرد که طراحی و توسعه وب سایت ها، اپلیکیشن ها و استفاده مجدد از کدها را آسان تر می کند.

برنامه نویسی با فریم ورک چیست؟

یک فریم ورک نرم افزاری چکیده یا مجموعه ای از برنامه ها است که عملکرد گسترده ای را ارائه می دهد که می تواند به صورت انتخابی توسط کد های نوشته شده توسط طراح برای طراحی و توسعه وب سایت های خاص تغییر یابد. این فریم ورک ها اغلب بر اساس یک زبان برنامه نویسی خاص (مانند C ،Java ،Python ،JavaScript ،PHP ،Perl و ...) است. در حالی که طراحان می توانند فریم ورکی را برای طراحی وب سایت خود بسازند، نمی توانند کد های آن را تغییر دهند. یک فریم ورک دارای کدهای از پیش تعریف شده است تا به عنوان راهنمای نحوه انجام کار عمل کند.
برای توسعه دهندگان وب سایت های پیشرفته، فریم ورک ها بهترین دوست آنها به شمار می روند زیرا باعث می شوند که در وقت و تلاش آنها صرفه جویی شود. اما، این برای مبتدیان و تازه کارها صدق نمی کند، زیرا این فریم ورک ها تا حدودی شانس شما را برای درک بهتر عملکردهای داخلی یک زبان برنامه نویسی و فرایند برنامه نویسی خنثی می کند. همراه با یک آموزش تصویری بسیار دقیق همراه با قرار گرفتن در معرض موارد مناسب، تقریباً هر کسی (اعم از مبتدی یا توسعه دهنده متخصص) می تواند وب سایتی را طراحی و یا توسعه دهد. اما مزایای فریم ورک ها از معایب آنها بیشتر است.

مزایای استفاده از فریم ورک ها در طراحی وب سایت

بر خلاف بسیاری از ابزارهای توسعه دیگر، فریم ورک ها یک پایگاه کد و دستورالعمل های از پیش تعریف شده برای تسهیل طراحی وب ارائه می دهند. در عین حال، روند توسعه را تسریع کرده و با کوتاه کردن چرخه عمر توسعه سایت، زمان ورود به بازار را کاهش می دهند. یک فریم ورک به ویژه فریم ورک لاراول دارای مزایای زیادی است. در زیر لیستی از برخی از این مزایای مهم را آورده ایم که باید قبل از تصمیم گیری برای شروع یادگیری یا استفاده به آنها توجه داشته باشید.

روند توسعه

یکی از مزایای اصلی استفاده از فریم ورک های وب این است که نیازی به نوشتن خطوط گسترده کد نیست. با یک قالب از پیش تعریف شده و رابط برنامه نویسی بصری، توسعه دهندگان می توانند ساعت ها تلاش خود را برای برنامه نویسی کاهش دهند. علاوه بر این، فریم ورک ها نمونه اولیه سریع، رفع آسان باگ ها و تغییرات زمان واقعی کد را برای پیاده سازی قابلیت های سفارشی سازی ارائه می دهند.

ابزارها و بسته های ارائه شده توسط فریم ورک ها به توسعه دهندگان کمک می کند تا توسعه وب سایت های سفارشی را راه اندازی کنند. با استفاده از فریم ورک، برنامه نویسان مجبور نیستند همه اسکریپت ها را از ابتدا بنویسند، زیرا فریم ورک اکثر مراحل معمول توسعه را از همان ابتدا مدیریت می کند. به همین ترتیب، آنها روش های جدیدی را برای کشف ویژگی های خاص و ارائه تجربیات متنوع تر  برای کاربران به مبتدیان ارائه می دهند، درست مانند یک توسعه دهنده متخصص. فریم ورک ها زمان برنامه نویسی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند. همانطور که ساختار اصلی را بوت می کند و معیاری برای حفظ شکل گیری وب سایت ها فراهم می کند.
وظایفی که معمولاً برای نوشتن آنها ساعت ها و صدها خط کد طول می کشد، اکنون با عملکردهای از پیش ساخته شده در عرض چند دقیقه قابل انجام است. توسعه بسیار آسان تر می شود، بنابراین اگر آسان تر باشد سریع تر و در نتیجه کارآمدتر خواهد بود.

فرآیند آسان رفع باگ

طراحی و توسعه وب سایت ها با استفاده از فریم ورک ها عمدتا بر بهبود کیفیت کد و خوانایی برای راحتی توسعه دهندگان متمرکز است. فریم ورک ها علاوه بر ارائه کارآمدترین روش برای کد نویسی و توسعه وب سایت ها، رفع باگ ها و نگهداری سایت ها را آسان می کنند. چندین فریم ورک وب سایت  برای پشتیبانی از رفع باگ ها و آزمایش QA ساخته شده است و توسعه دهندگان را قادر می سازد تا تست های واحد را به طور همزمان انجام دهند. با این وجود، آزمایش وب سایت های سطح بالا به مهندسان QA نیاز دارد که در استفاده از ابزارهایی مانند Selenium ،JMeter و Katalon Studio مهارت دارند.

طراحی-سایت-با-لاراول-وبینه

تصویر بالا به وضوح روند رفع باگ ها را در زبان پایتون با استفاده از فریم ورک Django نشان می دهد.
تعداد زیادی از زبان های برنامه نویسی بر خوانایی و قابلیت نگهداری کد تأکید ندارند. با این حال، فریم ورک ها چنین کاری را انجام می دهند. در حالی که توسعه یک وب سایت سفارشی با یک فریم ورک بسیار توصیه می شود، این امر به سهولت رفع باگ ها و پشتیبانی ارتباط زیادی دارد. از آنجا که جامعه ای از توسعه دهندگان در ارتباط با هر فریم ورکی وجود دارد، همیشه هر مشکلی که در فریم ورک ها به وجود می آید خیلی زود برطرف می شود و توسعه دهندگان به این مشکلات سریعا پاسخ می دهند. بسیاری از فریم ورک ها برنامه نویسان را قادر می سازند تا تست های واحد را یکپارچه انجام دهند.

بهبود کارایی کد

تمرکز فریم ورک های وب بر بهبود خوانایی و قابلیت استفاده مجدد کد است، در نتیجه سریع ترین و کارآمدترین راه برای طراحی وب سایت ها ارائه می شود. علاوه بر این، توسعه دهندگان دارای محیط برنامه نویسی پاسخگو و ویژگی های پیشرفته مانند بار گذاری مجدد و همیشگی هستند که در نهایت منجر به طراحی و توسعه سریع تر وب می شود.

طراحی-وب-سایت-با-لاراول

با وجود چنین ویژگی های داخلی ، توسعه دهندگان می توانند به سرعت کارهای پیچیده مربوط به کد (در عرض چند دقیقه) را انجام دهند که در غیر این صورت تکمیل آنها ساعت ها به طول می انجامد.

کاهش طول کد

با استفاده از فریم ورک، نیازی به نوشتن خطوط طولانی تر کد در حالی که قابلیت های معمولی را به یک وب سایت اضافه می کنید، ندارید. بنابراین، سادگی و مختصر بودن را با استفاده از ویژگی تولید کد آن ارتقا دهید. این کار زمان و تلاش اضافی را که معمولاً در کل فرایند توسعه دخیل بوده است، کاهش می دهد. علاوه بر این ، فریم ورک ها توابع و ابزارهایی را ارائه می دهند که به توسعه دهندگان این امکان را می دهد تا کارهای متداول توسعه وب را مانند ذخیره سازی، مدیریت جلسه، احراز هویت و تطبیق آدرس اینترنتی به صورت خودکار در بیاورند. با در اختیار داشتن فریم ورک های وب، توسعه دهندگان نیازی به نوشتن ساختارهای کد پیچیده حاوی صدها خط کد ندارند. در عوض، آنها می توانند از کدبندی از پیش تعریف شده استفاده کرده و تغییرات ساده ای را برای اجرای بوت بدون باگ انجام دهند. بسیاری از فریم ورک های محبوب مانند Django و React.js  امکان استفاده مجدد از کد را آسان می کنند و توسعه دهندگان را قادر می سازند تا از یک پایگاه کد یکسان برای توسعه وب سایت ها استفاده کنند.

تسلط بر پایگاه داده

اکثر فریم ورک ها دارای مجموعه ای از قوانین هستند که به برنامه نویسان اجازه می دهد با پایگاه داده های ارتباطی که اغلب مورد استفاده قرار می گیرند، کار کنند. در حالی که برخی از فریم ورک ها عملیات پایگاه داده را با قرار دادن مکانیسم Object Relational Mapper (ORM) در رادار ساده می کنند. فریم ورک های دیگر از این ORM برای نوشتن کد شی به طور مستقیم در زبان های برنامه نویسی استفاده می کنند. به علاوه، برنامه نویسان می توانند از این مدل ORM برای انجام توابع پایگاه داده بدون نوشتن کدهای SQL طولانی استفاده کنند.

هزینه

اکثر فریم ورک های رایج رایگان هستند و از آنجا که به توسعه دهنده کمک می کنند تا سریع تر کد نویسی کنند، در نتیجه هزینه نهایی برای مشتری کمتر خواهد بود.

امنیت بالا

برنامه نویسان مجبور نیستند برای حفاظت از امنیت وب سایت های تحت وب خود در برابر حملات سایبری مختلف مانند نفوذ SQL، جعل درخواست سایت، و دستکاری داده ها، تلاش بیشتری انجام دهند. ویژگی ها و مکانیزم های امنیتی داخلی که با فریم ورک ها همراه هستند، راهی طبیعی تر برای توسعه دهندگان برای محافظت از وب سایت در برابر تهدیدات امنیتی کنونی و آینده فراهم می کنند. توسعه دهندگان همچنین می توانند از ویژگی ها و ابزارهای ارائه شده توسط این فریم ورک های منبع باز برای ساختن مشخصات امنیتی سفارشی برای  وب سایت خود استفاده کنند.

طراحی-سایت-با-لاراول

موارد روزافزون حملات سایبری نگرانی های امنیتی جدی مربوط به توسعه وب را ایجاد کرده است. با این حال، استفاده از فریم ورک هایی برای توسعه وب سایت ها به شما امکان می دهد از برنامه وب خود در برابر حملات رایج مانند DDoS ،SQL محافظت کرده و از دستکاری داده ها جلوگیری کنید. این به دلیل ویژگی های امنیتی داخلی است که اکثر فریم ورک های وب سایت ها برای طراحان و توسعه دهندگان به ارمغان می آورند. 

اگر طراح با آسیب پذیری یا حفره امنیتی مواجه شود، می تواند به وب سایت فریم ورک مورد نظر مراجعه کند و به تیم پشتیبانی آنها اطلاع دهد تا بتوانند آن را برطرف کنند. به عنوان هر ابزار توزیع شده دیگر ، یک فریم ورک معمولاً با اسناد ، تیم پشتیبانی یا انجمن های بزرگ همراه است که در آن می توانید پاسخ پرسش های خود را سریع دریافت کنید.

یکی از مزیت هایی که در طراحی وب سایت با استفاده از فریم ورک های مطرح مانند طراحی سایت با لاراول یا سمفونی در این است که برنامه نویس با جزئیات بسیار دقیقی نرم افزار تحت وب را پیاده سازی و اجرا میکند. با استفاده از فریم ورک ها میتوان دنیای تحت وب را زیبا تر ساخت. روزانه ابزارها و روش های متنوعی برای بهبود عملکرد توسعه نرم افزار شکل می گیرد، که رسیدن به آن نیاز به زمان و صرف هزینه های مختلف دارد. هنگامی که تصمیم می گیرد یک برنامه نویس حرفه ای باشید، بهترین گزینه را با بهترین روش ممکن یاد بگیرد، طراحی وب سایت یکی از پرطرفدارترین محصولات یک شرکت نرم افزاری تحت وب است. مشتریان شما برای رسیدن به اهداف تجاری خود با راه اندازی یک وب سایت ساده در سراسر جهان دیده می شوند و می توانند یک کسب و کار جدید را تجربه کنند.
این همه قضیه نیست؛ توسعه نرم افزار در دنیا بر پایه استانداردهایی است که با رعایت آن استاندارد ها می توان مراحل توسعه و پیشرفت را با دقت و کارایی بیشتری ادامه داد ، استفاده از یک فریم ورک قدرتمند و حرفه ای به معنی خروجی بهتر نیست ، هرچند که خروجی یک فریم ورک حرفه ای با یک فریم ورکی که از شهرت بالایی برخودار نیست تفاوت های زیادی دارد اما برنامه نویس یا شرکت برنامه نویسی که میخواهد این پروژه را هندل کند با توانایی و عملکرد دقیق تری میتواند این راه راه ادامه دهد.

مواردی که در بالا گفته شده اند تنها برخی از مزایای اصلی استفاده از فریم ورک برای توسعه وب سایت ها بوده اند. ما، در وبینه، در توسعه وب سایت ها و برنامه های کاربردی تحت وب با ویژگی های سفارشی تخصص لازم را داراییم. تیم توسعه ما در استفاده از جدیدترین فریم ورک های منبع باز برای توسعه وب سایت های سفارشی از مهارت بالایی برخوردار است. 
خدمات توسعه وب سفارشی ما بر تقویت حضور دیجیتالی برند شما و ارائه تجربیات بهتر به کاربران متمرکز است. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

اولین دیدگاه را شما ثبت کنید