راهکار افزایش سرعت سایت

بر کسی پوشیده نیست که بالا بودن سرعت سایت برای کاربران بسیار خوشایند است حتی در زمانی که آنها از سرعت اینترنت بالایی نیز برخوردار باشند . عوامل اصلی پایین بودن سرعت وب سایت به دلایل مختلفی مرتبط است در کل از نظر ما دو عامل اصلی وجود دارد و چندین عامل فرعی که به ترتیب آنها را به شما معرفی خواهیم کرد.

افزایش کارایی وب سایت

اول : مشکلات ساختاری و بهینه نبودن هسته CMS وب سایت

دوم : سنگین بودن پوسته و عدم رعایت بهینه سازی JS,CSS یا تصاویر 

اما برای اینکه بتوانیم سرعت خوبی را داشته باشیم باید چه کار کنیم ؟ آیا با در نظر گرفتن این دو عامل میتوان به سرعت مطلوب رسید یا خیر ؟ قطعا شرایط دیگری هم به پایین بودن سرعت وب سایت تاثیر دارد از جمله عدم استفاده از CDN یا عدم استفاده از سرویس های Cache صفحات مانند ابرآروان یا CloudFlare طراحی و توسعه وب سایت در دنیای امروز در سطوح مختلفی اجرا میشود افراد با سطح دانش و تجربه مختلف خروجی های مختلفی از نظر کیفی و کمی دارند اما بهترین روش برای اینکه وب سایتی با کیفیت و بهینه داشته باشیم استفاده از فریم ورکها و CMS های مشهور است . فریم ورک های مانند Laravel به فریم ورک FullStack شناخته میشوند اینها هم در سمت سرور و در سمت کاربر راهکارهایی را دارند و توسعه دهنده نرم افزار تحت وب میتواند از آنها به شکل حرفه ای بهره ببرد خوب مشخص است که یادگیری یک فریم ورک نیاز به داشتن تجربه عالی دارد از طرفی کسی منکر قدرت وردپرس نیست اما آنچه که موجب می شود سایت وردپرسی شما سریع نباشد به دلیل دوم ارتباط دارد چرا که هسته وردپرس بسیار بهینه و سبک است اما طراحان وب سایت با عدم رعایت استانداردهای طراحی و نصب افزونه های غیربهینه باعث پایین آمدن سرعت سایت میشوند و برای حل این مشکل هم باید به طراحان حرفه ای وب سایت مراجعه کرد.

اگر قرار باشد از وردپرس استفاد نشود استفاده از فریم ورک ها پیشنهاد میشود باید توجه داشته باشید که انتخاب این گزینه میتواند انعطاف پذیری بسیار بالایی به نسبت وردپرس برخوردار است اما توسعه و نگهداری CMS اختصاصی کاری دشوار است که مستلزم وجود تیم فنی در این موضوع را دارد .. 

مشکلات دیگری که باعث بالاتر رفتن سرعت وب سایت میشود میتوان به موارد زیر اشاره کرد

  • استفاده از سرویس هاستینگ با کیفیت و حتی المقدور از VPS یا سرور اختصاصی (البته برای وب سایت های بسیار بزرگ و با ترافیک بالا)
  • استفاده از webpack یا laravel mix جهت تولید نسخه نهایی css,js های وب سایت
  • حذف پلاگین های غیرضروری و انتخاب پلاگین هایی با تعداد ستاره و نصب بالا
  • بهینه سازی تصاویر و استفاده از وضوح 72 و حداکثر عرض 800 پیکسل و برای بنر های تمام صفحه در صفحه نخست 1800 پیکسل پیشنهاد میشود
  • استفاده از سرور Cache Redis چیزی که در لاراول به خوبی قابل پیاده سازی است و در CMS اختصاصی سپهرگستر به طور کامل استفاده شده است

اولین دیدگاه را شما ثبت کنید