سئو سایت اختصاصی/چگونه طراحی سفارشی سئو را بهبود میدهد؟
سئو سایت اختصاصی چگونه است و آیا سایت های اختصاصی از نظر سئو هم نسبت به سایت های آماده، برتری دارند؟ زمانی که تصمیم به طراحی وب سایت اختصاصی خود هستید، قطعا این موضوع را هم در نظر میگیرید که آیا سایت های اختصاصی و سفارشی در روند بهبود سئوی سایت هم تاثیر مثبتی دارند؟ پاسخ این سوال قطعا مثبت است. چرا که سایت اختصاصی از صفر مختص شما طراحی شده و تمامی نیازهای شما در آن بدون هیچ کد و تنظیمات اضافی برای شما طراحی شده است. بنابراین بهینه سازی این سایت برای موتورهای جستجو بسیار راحت تر و سریعتر از سایتهای با قالب آماده انجام میشود.
در این مقاله میخواهیم به سایت اختصاصی از دید سئو نگاه کنیم و مزایا و برتری های سایت های سفارشی را نسبت به قالب های آماده در سئو بررسی کنیم. موضوع دیگر این است که اصلا چگونه انجام میشود؟ پس با ما همراه باشید تا انتها.
منظور از سئو سایت اختصاصی چیست؟
منظور از سئو سایت اختصاصی، انجام تمامی اقدامات سئو و بهینه سازی برای سایتهایی است که به صورت اختصاصی و دقیقا مطابق با نیازها و انتظارات شما طراحی و ساخته شده است. دف از سئو سایت اختصاصی اینه که سایت شما در موتورهای جستجو مثل گوگل به بهترین شکل ممکن نمایش داده بشه و کاربرها راحتتر بتونند شما رو پیدا کنند. برای اینکه سئو سایت اختصاصی مؤثر باشه، باید به جزئیات زیادی دقت کرد. بهینهسازی شامل کلمات کلیدی مناسب، ساختار درست URLها، سرعت بارگذاری، محتوا و طراحی سایت میشه. این فرایند کمک میکنه که سایت شما در جستجوهای مرتبط بیشتر دیده بشه و کاربرها راحتتر به اطلاعات و خدمات شما دسترسی پیدا کنند. برای مثال، در یک سایت اختصاصی ممکنه بخواهید صفحههای خاصی برای محصولات خاصتون بسازید یا ویژگیهایی داشته باشید که در قالبهای آماده وجود نداشته باشه. بنابراین، باید بهینهسازیهایی انجام بدید که سایت شما هم از نظر فنی و هم از نظر محتوایی، در جستجوهای گوگل خوب عمل کنه.
در نهایت، سئو سایت اختصاصی باعث میشه که سایت شما نه تنها در جستجوهای گوگل بهتر نمایش داده بشه، بلکه تجربه کاربری بهتری برای بازدیدکنندگان ایجاد کنه و به رشد کسبوکارتون کمک کنه.
مقایسه سئو سایتهای اختصاصی و سایتهای قالب آماده
سئو چه در سایت های اختصاصی و چه در سایت های با قالب های آماده، هر دو یک هدف دارد و آن هم رشد و بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو است که در نهایت منجر به اهداف مختلفی مانند افزایش بازدید سایت، افزایش درآمد و فروش سایت یا کسب ترافیک بیشتر میشود. با این وجود تفاوت های بسیاری میان این دو نوع سایت از نظر ساختار، انعطاف پذیری و قابلیت بهینه سازی برای موتورهای جستجو وجود دارد که به شرح زیر است:
از نظر کنترل و تهیه ساختار و طراحی دقیق سایت
سایت اختصاصی: در روش اختصاصی، طراح کنترل کاملی بر ساختار سایت و نحوه چیدمان آنها دارد که این موضوع این امکان به شما میدهد که سایت را دقیقاً طبق نیازها و هدفهای خاص کسبوکار خود طراحی کنید. به عنوان مثال، میتوانید ساختار URLها، متا دیتا (عنوانها و توضیحات متا)، تگها، و محتوای سایت را به دقت بهینهسازی کنید. این کنترل بالا به شما اجازه میدهد که سئو تکنیکال و ساختار سایت را به شکلی تنظیم کنید که بهترین عملکرد را در جستجوها داشته باشد. در واقع این کنترل بر فرآیند بهبود سئوی تکنیکال سایت بسیار تاثیر مثبتی دارد.
سایت های با قالب آماده: در سایت های با قالب آماده، شما با محدودیت هایی که از طرف قالب بر سایت اعمال میشود، روبرو هستید. بنابراین امکان انجام یک سری تغییرات و سفارشی سازی ها را ندارید. هر چند که به وجود افزونه هایی مانند رنک مث یا یوآست این مشکل تا حد بالایی حل شده است. اما باز هم اعمال برخی فاکتورهای سئو در سایت های اختصاصی که قسمت عمده آن به صورت دستی کدنویسی شده، امکانپذیر نیست. به عنوان مثال در قالب های آماده ساختار برخی قسمت های سایت مانند تگ ها یا url ها از قبل به صورت پیشفرض تعیین شده و اعمال تغییرات در آنها کار ساده ای نیست و یا حداقل نیاز به کدنویسی دارد.
مقایسه نحوه بهینه سازی سرعت سایت در هر دو حالت: کاملا مشخص است که سایت اختصاصی از همان ابتدا که طراحی میشود، به صورت بهینه و با رعایت استانداردهای طراحی سایت ساخته میشود در نتیجه بهبود سرعت سایت در این نوع سایت از همان ابتدا در نظر گرفته میشود و در اغلب موارد چنین سایت هایی دارای سرعت بهینهتری هستند. اما در قالب های آماده به علت استفاده از افزونه های مختلف برای پیاده سازی انتظارات و نیازها و از آن مهمتر حجم کد بالای خود قالب بهبود سرعت سایت نیاز به زمان بیشتر و البته متخصص کدنویس دارد که حتی با این وجود هم سرعت آنها کمتر از سرعت سایتهای اختصاصی است.
حجم دیتابیش اشغال شده در سایت های اختصاصی با قالب های آماده اصلا قابل مقایسه نیست. به خاطر همین است که معمولا زمانی که حجم محصولات و به طور کلی داده های سایت بالا است، پیشنهاد طراحی سایت اختصاصی به شما داده میشود. زیرا شما در این حالت میتوانید با تهیه هاست با فضای کمتر همان سایت را به صورت اختصاصی بالا بیارید در صورتی که در قالب های آماده به علت بالارفتن حجم داده در دیتابیس، هاست معمولی پاسخگوی نیاز کاربر نخواهد بود.
از نظر سرعت لود و بارگذاری:در سایت های اختصاصی سرعت بارگذاری و لود سایت بسیار بهتر است چرا که تعداد ریکوئست هایی که از سمت سایت به سرور میرود هم کمتر است. در قالب های آماده شما برای بهینه سازی نیاز به افزونه های دیگری مانند افزونه کش دارید اما سایت برنامه نویسی این کار بدون افزونه انجام میشود.
هزینه و زمان موردنیاز برای سئو: اقدامات لازم برای سئو، چه در سایت اختصاصی و چه برای طراحی سایت وردپرسی یا با قالب های آماده یکسان است و از این نظر تفاوتی با یکدیگر ندارند. فقط نحوه انجام آنها در دو نوع متفاوت است. مثلا اعمال برخی تغییرات در سایت های برنامه نویسی باید توسط برنامه نویس سایت انجام شود و سئو کار که دانش برنامه نویسی ندارد نمیتواند از این دست اقدامات در سایت انجام دهد.
بهینه سازی محتوا در سئو: بهینه سازی و البته تولید محتوا برای سئو سایت در هر دو به یک صورت انجام میشود اما نکته ای که وجود دارد این است در سایت های با قالب های آماده شم میتوانید با نصب افزونه هایی مانند یوآست متاتاتیل و دیسکریپشن آن را بهینه کرد.
با توجه به مقایسه ای که انجام داده ایم به این نتیجه میتوانیم برسیم که سئو هم برای سایت های اختصاصی قابل انجام است و هم برای سایت های با قالب های آماده. اما تفاوت هایی در روش انجام آنها وجود دارد که در برخی موارد سایت های اختصاصی برتری هایی نسبت به نوع دیگر دارد.
حالا بیایید در انتها نظرات و تجربیات که تعدادی از مشتریان ما از انجام سئو در سایت های اختصاصی داشته اند را با هم بخوانیم.
نظرات مشتریان راجع به سئو سایت سفارشی
- رشد سریعتر در نتایج جستجو
قبل از اینکه سایت اختصاصی خودم رو راهاندازی کنم، برای سئو سایت از قالبهای آماده استفاده میکردم. اما بعد از اینکه سایت اختصاصی خودم رو طراحی کردم و روی سئو اون کار کردم، خیلی زودتر در نتایج جستجو بالا آمدم. به نظرم وقتی سایت خاص برای کسبوکار شما ساخته بشه، خیلی راحتتر میتونه با موتورهای جستجو هماهنگ بشه و سریعتر دیده بشه.
- بهبود تجربه کاربری
سئو سایت اختصاصی من به تنهایی روی رتبهبندی گوگل تاثیر نداشت، بلکه کمک کرد تا سایت من برای کاربرها هم راحتتر و جذابتر بشه. برای مثال، سرعت بارگذاری سایت من خیلی بهتر شده و ساختار صفحات خیلی سادهتر و منظمتر طراحی شده که کاربرها خیلی راحتتر میتونند اطلاعات مورد نظرشون رو پیدا کنند. این باعث شده که بازدیدکنندهها بیشتر بمونند و بیشتر خرید کنند.
- نیاز به دقت بیشتر در بهینهسازی
سئو سایت اختصاصی کار بیشتری میبره چون باید خیلی دقیقتر روی جزئیات سایت کار کرد. از طراحی صفحات تا انتخاب کلمات کلیدی، همه چیز باید حساب شده باشه. ولی وقتی این کارها به درستی انجام بشه، نتیجهاش خیلی بهتر از سایتهای معمولی میشه. سایت اختصاصی خیلی راحتتر میتونه برای کسبوکارهای خاص بهینهسازی بشه.
- تأثیر بیشتر بر برندینگ
یکی از مزایای سئو سایت اختصاصی این بود که به ما این امکان رو داد که برند خودمون رو به بهترین شکل به نمایش بذاریم. سایت کاملاً مختص کسبوکار ما بود و این باعث شد که مشتریان حس بهتری از حضور ما در اینترنت داشته باشند. سئو سایت اختصاصی به ما کمک کرد تا در نظر گوگل هم قویتر باشیم و بیشتر دیده بشیم.
برای طراحی و راه اندازی سایت منحصربفرد خود آمادهاید!
حالا که تفاوت سئو در سایتهای اختصاصی و سایت های با قالب های آماده را فهمیدیم، میتوانیم به این نتیجه برسیم که طراحی اختصاصی سایت نه فقط از نظر طراحی انتخاب خوبی است بلکه از نظر سئو هم یک گام جلوتر از قالب های آماده است. اما همانطور که در باقی مقالات سایت هم گفته شد، این روش برای کسب و کارهای بزرگتر که با حجم داده بالا روبرو هستند یا اینکه امنیت و تجربه کاربری سایت برای آنها اهمیت بسیار دارد بهترین انتخاب است. مثلا اگر شما تازه با یک تعدادی محصول محدود تصمیم به راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود دارید؛ با وجود سیستم های مدیریت محتوا، طراحی اختصاصی سایت کار عاقلانه ای نیست.
لذا با طراحی سایت اختصاصی توسط تیم حرفهای ما، شما میتوانید سایتی منحصر به فرد و کاملاً متناسب با نیازها و اهداف کسبوکارتون داشته باشید. ما کمک میکنیم که سایت شما به بهترین شکل ممکن از نظر ظاهر، کاربری و عملکرد طراحی بشه و به سرعت در دنیای آنلاین جایگاه خود را پیدا کنه.
برای شروع، با ما تماس بگیرید تا راهنمایی و مشاوره های لازم توسط کارشناسان ما به شما ارائه شود.