طراحی سایت فروشگاهی/طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی

   طراحی سایت فروشگاهی حرفه ای یا طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی و زیبا و در عین حال با رابط کاربری ساده و آسان، تاثیر زیادی روی اعتبار فروشگاه اینترنتی شما دارد.

زمانی که مشتری وارد سایت می‌شود، شما تنها سه ثانیه فرصت دارید تا اولین تاثیر را به جا بگذارید. به عبارت دیگر زمان برای جذب مشتری و حتی ارائه محصولات به مشتری، پس از ورود به سایت بسیار محدودتر از آن چیزی است که شما تصور می‌کنید. بنابراین رعایت نکاتی مانند رابط کاربری خوبUI/UX ، سرعت بالای سایت، جذابیت سایت و....در جذب کاربر و برداشت او از فروشگاه بسیار مهم است. البته دقت داشته باشید که منظور ما از طراحی فروشگاه اینترنتی راه اندازی پیج و کانال در شبکه‌‌های اجتماعی و یا ثبت نام در مارکت پلیس‌ها نیست؛ بلکه منظور ما طراحی سایت برای فروشگاه خودتان هست روی دامنه اینترنتی مستقلی که مالک آن شما هستید. شبکه های اجتماعی ممکن است اولین جایی باشد که شما دیده می‌شوید اما کافی نیست، زمانی که کسب و کار شما توسط شبکه های اجتماعی دیده می‌شود، با هدایت کاربر به فروشگاه آنلاین یا سایت اختصاصی خود می‌توانید فروشتان را چندبرابر کنید یا حتی با ایجاد کمپین‌ها و تخفیفات مشتریان قبلی خود را بازگردانده و فروش مجدد داشته باشید.

اما فروش از طریق فضای مجازی به همین‌جا ختم نمی‌شود و باید به فکر تبلیغات مخصوصا تبلیغات دیجیتالی، راه‌اندزی کمپین و بهینه‌سازی موتورهای جستجو(SEO) هم باشید. زیرا در این صورت است که کاربران فضای مجازی کسب و کار شما را می‌بینند و در صورت تمایل اقدام به خرید می‌کنند. فراموش نکنید در فروشگاه اینترنتی شرایط برای سوق دادن مشتری به سمت خرید محصولات خیلی بیشتر است؛ اما در صورتی که نکات فروش و بازاریابی در طراحی فروشگاه رعایت شده باشد. اهمیت این موضوع باعث شد که ما هم تصمیم بگیریم در کنار ارائه خدمات حرفه‌ای در زمینه طراحی فروشگاه اینترنتی اطلاعات کاملی راجع به آن هم ارائه دهیم، تا با دید بازتری برای انجام این مهم اقدام کنید.

فهرست مطالب

مزایای طراحی سایت فروشگاهی چیست؟

ویژگی‌های سایت فروشگاهی موفق

مراحل طراحی سایت فروشگاه اینترنتی چگونه است؟

انواع روش ساخت سایت فروشگاهی و طراحی سایت فروش آنلاین

مقایسه فروشگاه ساز های عمومی مانند مجنتو یا ووکامرس با فروشگاه اختصاصی؟

تعرفه طراحی سایت فروشگاه اینترنتی چگونه تعیین می‌شود؟

نمونه کارهای طراحی سایت فروشگاهی وبینه

مزایای طراحی سایت فروشگاهی چیست؟

مزایای طراحی فروشگاه اینترنتی برای صاحبان کسب و کار

برای توصیف حسن فروشگاه اینترنتی همین بس که تجارت الکترونیک یکی از موفق‌ترین بخش‌ها در تجارت مدرن به حساب می‌آید که در چند سال اخیر هم رشد چشمگیری داشته است. بنابراین چرا شما از این تجارت بی بهره بمانید؟ الان تنها کافی است یک نگاهی به اطرافتون بیاندازید و ببینید چقدر استقبال مردم از خریدهای اینترنتی زیاد شده است. یک فروشگاه اینترنتی اگر به خوبی کار کند، پیشرفت بیشتری نسبت به فروشگاه فیزیکی می‌کند. اما چرا؟ ساده‌ترین پاسخ آن این است که مشتریان فروشگاه اینترنتی از سراسر کشور و حتی جهان است اما فروشگاه فیزیکی مشتریان محدود به منطقه خود را دارد.

راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی برای صاحبان کسب و کار مزایای بسیار دیگری هم دارد که شامل موارد زیر است:

 

  1. نیاز به هزینه و سرمایه کمتری دارد: سرمایه موردنیاز برای ساخت سایت فروشگاهی تنها هزینه خرید دامنه و هاست است که در مقابل با هزینه‌های هنگفت اجاره و موارد دیگر ناچیز است.

 

  1. همواره فعال است: سایت فروشگاه آنلاین هیچ محدودیتی ندارد و همواره در دسترس کاربر هست. به این ترتیب فروش محصولات در هر زمانی می‌تواند انجام شود.

 

  1. بسیاری از کارها در فروشگاه آنلاین به صورت خودکار انجام می‌شود: بسیاری از کارها در فروشگاه آنلاین مانند مدیریت موجودی‌ها و...می‌تواند به صورت اتومات انجام شود و دیگر با مشکلاتی مانند خطا در وارد کردن داده روبرو نمی‌شویم. علاوه بر این در سایت‌های فروشگاهی امکان رسیدگی به پرداخت‌ها و تحلیل میزان فروش هم وجود دارد. به طور مثال ما در خصوص اتصال API نرم افزار حسابداری کوثر ارتباط دو طرفه را میان سیستم و فروشگاه را برقرار کرده ایم به صورتی که با تعریف محصول در نرم افزار حسابداری همه اطلاعات آن مثل تصاویر، ویژگی ها، قیمت و... به صورت آنی در فروشگاه اینترنتی هم هماهنگ می‌شود. ضمنا کلیه فاکتورهای فروش هم به صورت آنی در سیستم حسابداری شما قرار می‌گیرد و دیگر لازم نیست نگران به روزرسانی و نگهداری فروشگاه آنلاین خود باشید.

 

  1. برنامه‌ریزی برای بازگرداندن مشتری: برخی اوقات ممکن است کاربری وارد سایت شود و محصولی را به سبد خرید خود اضافه کند اما خرید خود را نهایی نکند. در این صورت شما می‌توانید با شماره تماسی که در اطلاعات کاربر ثبت شده تنها با ارسال پیامک تعدادی از این کاربران را به خرید تشویق کنید.

 

تعدادی دیگر از برتری‌های فروشگاه اینترنتی در مقایسه با فروشگاه فیزیکی به شرح زیر است:

 

  1. توسعه و گسترش آسان‌تر
  2. برخورداری از ابزارهایی مانند گوگل آنالیتیکس برای تحلیل و بررسی رفتار مشتری و بهبود روند کار فروشگاه
  3. قادر به پاسخ‌دهی چندین سفارش به صورت همزمان
  4. سریع‌ و آسان بودن خرید و ایجاد تجربه ای جذاب

مزایای فروشگاه اینترنتی برای مشتریان

وقتی در شب، تمام فروشگاه ها و پاساژهای سطح شهر تعطیل هستند مشتریان شما در حال گشت زدن در بین قفسه ها و خرید از فروشگاه شما هستند. حتی اگر شما به عنوان فروشنده در خواب ناز باشید. مشتریان به راحتی و بدون نگرانی می توانند به بخش های مختلف فروشگاه شما سر بزنند، نگران شلوغی راهروها و بهم ریختگی قفسه ها نباشند و محصولات فروشگاه اینترنتی شما را با سایر فروشگاه ها مقایسه نمایند تا آنچه باب میل آنهاست خریداری کنند.

دیگر نیاز نیست برای آگاهی از تخفیفات و فروش های ویژه‌ی شما دائما به فروشگاه سر بزنند. می توانند از طریق وب سایت و اعلان های مختلف از این جشنواره ها مطلع شوند و خرید از شما را به دلیل مشغله، سفر، بیماری و یا مسافت زیاد و دسترسی سخت از دست ندهند.

ویژگی‌های سایت فروشگاهی موفق

تمامی مزایایی که در بالا گفتیم در صورتی محقق می‌شود که اصول و نکات طراحی فروشگاه اینترنتی رعایت شود. بنابراین اگر در حال حاضر سایت فروشگاهی خود را دارید، می‌توانید با بررسی و اعمال این نکات و بازطراحی سایت خود جان تازه‌ای به سایت ببخشید و نتایج شگفت ‌انگیز آن را ببینید. اگر هم هنوز سایت خود را راه‌اندازی نکرده‌اید، رعایت این  نکات به ظاهر ساده، چندین گام شما را جلو می‌اندازد. لذا تعدادی از این نکات به شرح زیر است:

طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی ماژولار

طراحی ماژولار به معنای امکان افزودن ماژول و ارتقای فنی و عملکردی فروشگاه در آینده با گسترش کسب و کار شما است. به عنوان مثال شما ممکن است در ابتدا تنها روش پرداخت در محل را برای خریداران خود در نظر گرفته باشید اما در آینده بخواهید امکان پرداخت آنلاین را هم به فروشگاه اینترنتی خود اضافه کنید.  مزیت طراحی ماژولار این است که در زمان نیاز امکان افزودن ویژگی های مختلف در کمترین زمان و با کمترین دردسر وجود دارد. مبنای طراحی سایت و طراحی فروشگاه اینترنتی در وبینه هم طراحی ماژولار است تا بتواند با افزودن ماژول های جدید و کارآمد به رشد کسب و کار شما کمک کند.

طراحی قالب فروشگاهی جذاب

ما ذائقه ی بازار و خریداران آنلاین را می شناسیم و از تاثیر UI (رابط کاربری) و UX (تجربه کاربری) در جذب مخاطب به خوبی آگاهیم؛ ویترین مغازه ی شما، همان صفحه نخست وب سایت است.  این صفحه باید به بهترین شکل ممکن طراحی گردد تا در کمتر از 3 ثانیه کاربر را به خود جذب کند. این اتفاق با رعایت اصول روانشناسی رنگ ها و نظم چیدمان المانهای صفحه است که تنها از عهده طراحان حرفه ای سایت بر می آید. بنابراین در طراحی فروشگاه اینترنتی به پارامترهای مختلفی از جمله برند و هویت کسب و کار شما، زمینه فعالیت، نوع محصولات و خدمات ارائه شده و مخاطبان هدف شما توجه خواهیم کرد و با در نظر گرفتن این پارامترها رنگ بندی، فونت و سایز کلمات، شکل آیکون ها و مدل منو، محل قرارگیری دکمه های مختلف، چیدمان بخش های مختلف، ساده بودن فرآیند ثبت نام و خرید و ... فروشگاه را به صورت سفارشی طراحی و اجرا خواهیم نمود.

این طراحی سفارشی قالب فروشگاه اینترنتی به گونه ای خواهد بود که علاوه بر زیبایی بصری، احساس و تجربه خوبی برای کاربر و مشتریان شما ایجاد خواهد کرد و تاثیر مثبتی در جذب مشتری خواهد داشت.

طراحی جذاب ui/ux

طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی

طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی به معنای طراحی سایت کاملا مطابق با خواست و نیاز شما. برای این کار روش‌های مختلفی پیش روی شما قرار دارد که در ادامه مطالب به آن پرداخته می‌شود.

باقی موارد را به صورت موردی بیان می‌کنیم تا در محتوایی مجزا به این موضوع به طور کامل بپردازیم.

 

  • طراحی فروشگاه سئو بیس (SEO base)
  • طراحی فروشگاه ریسپانسیو
  • نگهداری و پشتیبانی فروشگاه اینترنتی
  • طراحی فروشگاه با cms اختصاصی

مراحل طراحی سایت فروشگاه اینترنتی چگونه است؟

مراحل ساخت سایت فروشگاه اینترنتی با توجه به شرایط و اهداف شما متفاوت است. اگر در حال حاضر هیچ محصولی برای فروش ندارید، اولین قدم انتخاب یک نیچ (گوشه) در حوزه فروش محصول موردنظرتان است تا بتوانید به صورت اختصاصی روی فروش آن محصول کار کنید و بیزینس پلن آن را بچینید. بعد از آن باید باقی مراحل راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی که شامل موارد زیر است را دنبال کنید:

 

  1. در ابتدا بهتر است رفتار و علایق مشتریان خود را تحلیل کنید.تا بتوانید نیازهای بازار در حوزه مربوط به خودتان را بدست آورید.
  2. اهداف و نیازهای خود از طراحی فروشگاه اینترنتی را مشخص کنید.
  3. نام مناسبی برای دامنه سایت خود انتخاب کنید.
  4. تعداد محصولات خود را مشخص کنید
  5. ویژگی‌های موردنیاز برای سایت خود را مشخص کنید
  6. پس از تحقیق و بررسی پلتفرم مناسب طراحی سایت خود را انتخاب کنید. زیرا طراحی سایت فروشگاهی به روش‌های مختلفی انجام می‌شود. شما باید بتوانید براساس نیاز و صد البته بودجه خود بهترین روش را انتخاب کنید. از آنجا که تیم وبینه دارای نیروهای برنامه نویس و طراح سایت قوی هست، برای دریافت مشاوره رایگان می‌توانید با کارشناسان این مجموعه تماس بگیرید.
  7. انتخاب بهترین شرکت طراحی فروشگاه اینترنتی
  8. طرح و رنگ سازمانی موردنظر خود را با کمک طراح سایت مشخص کنید
  9. تصاویر و محتواهای موردنیاز برای راه‌اندزی سایت را در اختیار طراح سایت قرار دهید.

در نهایت پس از انجام طراحی برای دریافت مجوزهای لازم مانند اینماد اقدام کنید.

انواع روش ساخت سایت فروشگاهی و طراحی سایت فروش آنلاین

برای راه اندازی سایت فروشگاهی روش های مختلفی پیش روی شما قرار دارد که ما می‌خواهیم در این قسمت به آن بپردازیم:

  • راه اندازی سایت فروشگاهی با وردپرس و ووکامرس به طور کلی فروشگاه‌سازها
  • طراحی سایت فروشگاهی با cms اختصاصی
  • طراحی سایت فروشگاهی وردپرس اختصاصی
  • طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی با برنامه نویسی

طراحی فروشگاه با cms اختصاصی

راه اندازی سایت فروشگاهی با وردپرس و ووکامرس

یکی از رایج‌ترین راه‌های ساخت فروشگاه اینترنتی طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس و افزونه ووکامرس است. ووکامرس قابلیت‌های بسیاری برای طراحی سایت فروشگاهی د ارد که کار طراحی سایت فروشگاهی را بسیار آسان کرده است. اما با این وجود محدودیت‌هایی هم دارد که باعث شده بهترین انتخاب برای همه سایت‌ها نباشد. شما باید با توجه به شرایط و انتظارات خودتان از سایت بهترین روش را انتخاب کنید. توضیحات بیشتر راجع به طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس را در محتوایی مجزا بیان می‌کنیم. در اینجا تنها به معرفی آن پرداختیم.

طراحی سایت فروشگاهی با cms اختصاصی

یکی دیگر از روشهایی که برای طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی و منحصربفرد وجود دارد، استفاده از cms ها یا سیستم های مدیریت محتوای اختصاصی است. این cms ها که معمولا در فریمورک لاراول و به زبان php برنامه نویسی شده اند،‌به صورت کاملا اختصاصی است و مثل وردپرس رایگان نیست که در اختیار همه باشد. طراحی سایت در این سیستم ها متفاوت از طراحی سایت با وردپرس است.

طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس اختصاصی

طراحی سایت در وردپرس هم می‌تواند با استفاده از صفحه‌‌سازها و افزونه های رایج آن انجام شود، هم می‌تواند در کنار آن از برنامه نویسی هم استفاده کرد. به طور کلی برخورداری از دانش برنامه نویسی برای طراحی سایت با وردپرس کمک بسیاری به شخصی سازی ومنحصربفرد کردن سایت با سایتهای مشابه آن می‌کند. زیرا در این حالت شما می‌توانید به راحتی تمام قابلیت ها و امکاناتی موردنظرتان را بدون محدودیت در سایت اعمال کنید.

طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی با برنامه نویسی

یک راه دیگر طراحی سایت فروشگاهی روش طراحی سایت با برنامه نویسی است. در این حالت برنامه نویس سایت از صفر سایت شما را برنامه نویسی می‌کند. در این حالت سایت روی هیچ پلتفرم آماده ای پیاده نشده و کاملا اختصاصی برای شما طراحی شده است. این حالت با توجه به زمان و البته هزینه بیشتری که نیاز دارد، به خاطر همین بیشتر برای فروشگاه‌های بزرگ با محصولات بسیار مناسب است.

مقایسه فروشگاه ساز های عمومی مانند مجنتو یا ووکامرس با فروشگاه اختصاصی؟

اگر سیستم مدیریتی فروشگاه اختصاصی به شیوه ای تخصصی و ابداعی توسط سازنده و طراح ایجاد شده باشد که تحلیل قوی در ساخت آن به کار گرفته شده باشد می‌تواند برای مقاصد تجاری و سطح بالا از آن استفاده کرد امروزه طراحی فروشگاه های اینترنتی با استفاده از فریم ورک های معروفی مانند لاراول رواج پیدا کرده است ، استفاده از فریم ورک ها زمانی کارایی خوبی دارد که اولا مدت طولانی از ساخت آن گذشته باشد و تجربه استفاده درچندین فروشگاه فعال را داشته باشد چرا که این نوع طراحی سطح بالایی از دانش فنی را می‌طلبد و اگر شخص یا شرکتی سیستم مدیریتی فروشگاه را به صورت اختصاصی آماده داشت باید حداقل این 2 پارامتر را داشته باشد.

 

تعرفه طراحی سایت فروشگاه اینترنتی چگونه تعیین می‌شود؟

قیمت طراحی سایت هم مانند همه چیز هر سال تغییر می‌کند اما به طور کلی تحت تاثیر عوامل مختلفی است و نمی‌توان برای آن قیمت ثابتی را مشخص کرد. اما قیمت طراحی سایت فروشگاهی مسلما بیشتر از یک سایت ساده است. چرا که در سایت فروشگاهی باید اقدامات لازم برای پرداخت هم انجام شود. قیمت طراحی سایت فروشگاهی هم به خودی خود با توجه به عوامل مختلف متغیر است. مثلا روش و پلتفرمی که شما با توجه به نیاز خود برای طراحی سایتتان انتخاب می‌کنید، در هزینه نهایی تاثیر بسیار زیادی دارد. طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس هزینه کمتری نسبت به طراحی سایت با لاراول دارد. اما تیم وبینه با طراحی سیستم مدیریت محتوای اختصاصی سپهر گستر توانسته تاثیر زیادی هم در کاهش هزینه و هم در زمان طراحی سایت بگذارد که در عین حال بسیاری از مزایای طراحی سایت اختصاصی با لاراول را هم دارد.

اما دیگر عوامل تاثیرگذار بر قیمت طراحی سایت فروشگاهی به قرار زیر است:

 

  • ویژگی های مورد نیاز شما و ماژول ها
  • تعداد محصولات فروشگاه یا به طور کلی حجم بزرگی بیزینس
  • قابلیت‌ها و ماژول‌های مورد نیاز فروشگاه
  • اتصال به سیستم های حسابداری از طریق API نرم افزار حسابداری کوثر و راهکاران همکاران سیستم که این دو API توسط سیستم سپهر گستر پشتیبانی میگردند.
  • دامنه و هاست انتخابی

شما باید با توجه به این نکات و میزان بودجه خود بهترین طراحی را برای سایت خود انجام دهید.

وبینه، بهترین شرکت برنامه نویسی و طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی

همانطور که گفتیم انتخاب بهترین طراح و یا شرکت طراحی فروشگاه اینترنتی یکی از مهم‌ترین اقدامات در راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی است. اما برای انجام این انتخاب باید ویژگی‌های بهترین طراح سایت را در نظر بگیرید که قبل از هر چیز احساس مسئولیت و تعهد و سپس دانش و علم آن مجموعه است. وبینه با برنامه‌نویسان و طراحان حرفه‌ای و مجربی که دارد، شما را در راه‌اندازی طراحی فروشگاهتان همراهی می‌کند و تمام راهنمایی‌ها و نکات لازم در جهت موفقیت را به شما ارائه خواهد کرد.

تخصص اصلی مجموعه وبینه برنامه‌نویسی و طراحی سایت اختصاصی است. این مجموعه با تجربه بالایی که در طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی با لاراول دارند، می‌توانند بهترین فروشگاه با تمامی امکانات و قابلیت های موردنیاز شما را ارائه دهند. در ضمن شما می‌توانید با مشورت و راهنمایی متخصصان وبینه به تمامی معیارها و فاکتورهای فروشگاه بهینه برای بازخورد بالا برسید.

نمونه کارهای طراحی سایت فروشگاهی وبینه

 

نمونه کار طراحی سایت فروشگاهینمونه کار طراحی سایت فروشگاهینمونه کار طراحی سایت فروشگاهی

نمونه کار طراحی سایت فروشگاهی صنایع دستی            نمونه کار طراحی سایت فروشگاهی بهمود                       نمونه کار طراحی سایت فروشگاهی مستعان

امیرعلی

آیا بعد از اینکه فروشگاه طراحی شد امکان اتصال آن به ترب وجود دارد ؟ یا اینکه خودمان میتوانیم این کار را انجام دهیم
وحید الوندی

سلام . بله امکان اتصال به ترب وجود دارد ضمن اینکه شما هم میتوانید ویژگی های مورد نظر خود را روی فروشگاه اعمال کنید
کاربر مهمان

سلام خداقوت. آیا هزینه هاست و دامنه جداگانه است همچنین در مورد دریافت اینماد شما اینکار را برای ما انجام میدهید؟
وحید الوندی

هزینه پکیج شامل هاست و دامنه در سال اول می باشد البته شما در سالهای بعدی می توانید سرویس هاست و دامنه را هم از طریق وبینه تمدید کنید . در خصوص دریافت اینماد تیم مشاوره ما به شما آموزش های لازم در این زمینه را به صورت رایگان میدهد .
مهمان

من دمو نسخه فروشگاهیتون که حدود صدهزار محصول در آن تعریف شده بود را دیدم و اینکه این حجم از بزرگی روی یک سرور مجازی ارزان قیمت بود برام جالب بود در صورتی که من الان مشکل بزرگم با وردپرس در حجم بالا حدود هزار تا محصول کندی اونه که هر ماه باید کلی هزینه سرور اختصاصی هم بدم . واقعا دستتون در نکنه مشکل سرعت بسیار مهندسی شده حل کردید
وحید الوندی

سلام . دوست گرامی نکته ای که باید توجه کنید بهینه بودن موتور نرم افزار یا هسته آن است که در صورتی که با رعایت اصول و معماری بهینه اجرا شده باشد در تعداد محصولات بالا به هیچ وجه به مشکل نمی خورید البته این را هم عرض کنم که در این cms فروشگاهی شما با حداقل منابع سخت افزاری تا 10 برابر بهینه تر و سریع تر از وردپرس خروجی می گیرید.