طراحی سایت آموزشی/طراحی وب سایت آموزشی آنلاین حرفه‌ای


طراحی-سایت-آموزشی-وبینه

  طراحی سایت آموزشی در قدم اول برای آموزشگاه‌ها و       موسسه‌های آموزشی یک ضرورت به حساب می‌آید و پس از آن بهترین راه توسعه کسب و کار و افزایش درآمد برای متخصصان هر حوزه است. با عبور از دوره کرونا و افزایش استقبال مردم از فضای مجازی، بیشترین رشد و مخاطب را سایت‌های آموزشی داشتند. هر چند که تا قبل از آن هم بیشترین کاربران فضای مجازی متعلق به حوزه آموزش بود. اما چرا؟ سایت آموزشی چه قابلیت‌ها و امکاناتی را به کاربر ارائه می‌دهد که اینقدر محبوب است؟ در چه حوزه‌هایی طراحی سایت آموزشی بیشتر جواب می‌دهد؟ اینها همه سوالاتی هستند که ما می‌خواهیم در ادامه به شما پاسخ دهیم.

انواع طراحی سایت آموزشی

 

فهرست مطالب

1.سایت آموزشی چیست؟

2. معرفی انواع سایت آموزشی

3.نمونه کار طراحی سایت آموزشی وبینه

4.امکانات و قابلیت‌ها در طراحی سایت آموزش مجازی

5.چالش‌های طراحی سایت آموزش آنلاین

6.روش های کسب درآمد از طراحی سایت آموزش مجازی

7.اهمیت طراحی سایت آموزشی در چیست؟

8.نکات طراحی سایت آموزشی چه مواردی است؟

9.هزینه طراحی سایت آموزشی

سایت آموزشی چیست؟

اگر بخواهیم نقش سایت‌های آموزشی را در یک جمله و مختصر بیان کنیم باید بگوییم: سایت آموزشی ابزاری جهت ارتباط استاد با شاگرد جهت انتقال دانش، مهارت و...است. با توجه به این تعریف طراحی سایت آموزشی تنها محدود به سایت‌های آموزشی درسی نمی‌شود بلکه می‌تواند هر حوزه‌ای را در بر بگیرد. بنابراین برای طراحی سایت آموزشی هیچ محدودیتی وجود ندارد و هر کس با هر تخصص و مهارتی می‌تواند به فکر ساخت سایت آموزش مجازی بیفتد. هر مدرسه، دانشگاه و موسسه آموزشی برای ارتباط بیش‌تر و بهتر با هنرآموزان و دانشجویان خود بهتر است که سایت داشته باشند. کاربرد سایت برای چنین مکانهایی علاوه بر کسب درآمد و افزایش کاربران، بستر ارتباطی قوی بین موسسه و کاربر فراهم می‌کند. در این صورت موسسه می‌تواند بسیاری از کارهای خود اعم از ثبت‌نام دوره‌ها، ارتباط مدرس و شاگرد و بسیاری دیگر از امور را از طریق سایت انجام دهد.

نکته‌ای که در تمام سایت‌های آموزشی وجود دارد این است که به طور کلی هدف اصلی همه این سایت‌ها، حول آموزش می‌چرخد. حال این آموزش می‌تواند از روش‌های مختلفی انجام شود. به خاطر همین انواع سایت آموزشی را در زیر معرفی می‌کنیم.

معرفی انواع سایت آموزشی

 با توجه به هدف طراحی سایت آموزشی، سایت‌های آموزشی دارای انواع مختلفی هستند که آشنایی با آنها می‌تواند تا حدودی ذهن شما را برای اقدام ساخت سایت باز کند. اما فراموش نکنید همانطور که گفتم هدف همه آموزش است. اما انواع سایت آموزشی شامل موارد زیر است:

سایت‌ آموزشی موسسه و آموزشگاه : این موسسه و آموزشگاه هم می‌تواند یک موسسه علمی باشد و هم کانون‌ها و مراکز هنر و حرفه‌آموزی.

سایت فروش دوره آموزشی: یک دسته از سایت‌های آموزشی به سایتهای فروش دوره اختصاص دارد که اخیرا کاربران بسیاری هم پیدا کرده‌ است. شما می‌توانید در هر حرفه‌ای که تخصص و مهارت دارید، ویدیوهای آموزشی تهیه کرده و آنها را در سایت در اختیار افراد نیازمند آن قرار دهید. دوره‌ها در این حالت به صورت آفلاین است. البته تا پیش از این یکی از مشکلات اغلب افرادی که در این حوزه فعالیت می‌کردند، انتشار ویدیوهای آموزشی آنها در بین عموم بود. اما در حال حاضر با استفاده از نرم‌افزارهایی مانند Spot Playerاین مشکل حل شده و کاربر تنها در این فضا و تنها برای یک شخص امکان مشاهده دوره وجود دارد.

سایت برگزاری کلاس آنلاین: این نوع در واقع نوع آنلاین دسته قبل است. در دسته قبل تدریس به صورت آفلاین انجام می‌شود. اما در اینجا شما می‌توانید آموزش خود را به صورت آنلاین تحت وب و با خیال راحت انجام دهید. البته که در این رابطه جهت بهبود سرعت و انتقال سریع داده به کاربر باید تمهیدات لازم برای بهینه سازی سرعت انجام شود.

حال هر کدام از این مواردی که گفتیم برای حوزه‌های مختلفی به کار می‌رود که تعدادی از رایج‌ترین آنها شامل موارد زیر است:

  • سایت‌های آموزشی برنامه‌نویسی و به طور کلی سایت های آموزشی در زمینه فناوری اطلاعات مانند آموزش شبکه، طراحی سایت، سئو، سخت افزار و انواع نرم‌افزارها و....
  • سایت‌های آموزشی هنرآموزی و حرفه‌آموزی
  • سایت‌های آموزش مجازی دروس دبیرستان، دانشگاهی و...
  • سایت‌های فروش دوره‌های مشاوره و روان‌درمانی
  • و.....

نمونه کار طراحی سایت آموزشی وبینه

طراحی سایت دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی اصفهان

نمونه کار طراحی سایت آموزشی

امکانات و قابلیت‌ها در طراحی سایت آموزش مجازی

حالا یک سایت آموزشی چه قابلیت‌ها و امکاناتی را به کاربر و یا صاحب سایت ارائه می‌دهد؟ خدماتی که در یک سایت آموزشی به کاربر ارائه می‌شود و البته شما هم می‌توانید از طریق آن خدمات خود را به آسانی در معرض دید کاربر قرار دهید، شامل موارد زیر است:

  • برگزاری کلاس آنلاین و مجازی
  • فروش دوره‌های آموزشی به صورت آفلاین
  • نظرسنجی از کاربران به صورت آنلاین از میزان کیفیت آموزش‌ها
  • بررسی نیاز مخاطب و برنامه ریزی برای تامین نیاز او
  • اطلاع‌رسانی اخبار و رویدادهای جدید
  • فروش کتاب و جزوات آموزشی
  • برگزاری آزمون آنلاین و اعطای مدرک معتبر
  • برگزاری وبینارهای آموزشی
  • ارتقای کیفیت رابطه مربی و کاربر

برای دریافت اطلاعات بیشتر راجع به نحوه سفارش طراحی سایت آموزشی با شماره تماس 88302905-021 تماس بگیرید.

چالش‌های طراحی سایت آموزش آنلاین

هنگام طراحی سایت آموزشی احتمالا با چالش‌‌های مختلفی روبرو می‌شوید که بهتر است از قبل برای آنها برنامه‌ریزی داشته باشید. بخاطر همین در اینجا لیستی از موانع و چالشهایی احتمالی در مسیر طراحی سایت آموزشی را تهیه کرده‌ایم.

عدم برنامه‌ریزی

قبل از هر چیز برای طراحی سایت آموزشی، نیاز به برنامه ریزی دقیق، تعیین اهداف، مشخصات و محدودیت‌های پروژه دارید. عدم برنامه‌ریزی صحیح منجر به تاخیر در نهایی شدن سایت، افزایش هزینه‌ها و مشکلات دیگر شود. اگر می خواهید یک سایت آموزشی خوب داشته باشید، برنامه‌ریزی خیلی مهم است.

انتخاب تیم طراحی سایت حرفه‌ای

یک تیم برنامه نویسی و طراحی سایت نامناسب می‌تواند مشکلات بسیاری را در فرآیند کار به وجود بیاره که از مهم‌ترین آنها، نداشتن استانداردهای لازم سایت آموزشی در خروجی کار است. به خاطر همین شما باید نهایت دقت و توجه را هنگام انتخاب تیم و طراح سایت حرفه‌ای به خرج دهید. تیم وبینه یکی از بهترین مجموعه‌های برنامه نویسی و طراحی سایت است که با متخصصان برنامه نویسی و طراحی سایت حرفه‌ای خود بهترین سایت را برای شما طراحی و تحویل می‌دهد.

تیم طراحی سایت حرفه ای

دست کم گرفتن رقبا

تجزیه و تحلیل ناکافی رقبا، باعث می‌شود شما نتوانید به نیازهای اصلی کاربران پاسخ دهید. با بررسی سایت رقبا شما می‌توانید علاوه بر اینکه از آنها ایده بگیرید، مزایا و معایب هر یک را پیدا کرده و آنها را در طراحی خود اعمال کنید. به طور کلی یک اصل مهم برای ماندن در بازار پر رقابت بررسی اقدامات رقبا است.

روش های کسب درآمد از طراحی سایت آموزش مجازی

یک وب سایت آموزشی می‌تواند از راه‌های مختلفی کسب درآمد کند که تعدادی از آنها را در زیر بیان می‌کنیم.

  1. تبلیغات
  2. فروش دوره آموزشی
  3. برگزاری وبینار آموزشی
  4. برگزاری دوره‌های آموزشی آنلاین
  5. فروش کتب و جزوات آموزشی
  6. دریافت حق اشتراک استفاده از سرویس‌های آموزشی
  7. ارائه مشاوره‌های آموزشی

 

اهمیت طراحی سایت آموزشی در چیست؟

یک سایت آموزشی یک پلتفرم تعاملی عظیمی است برای ارائه اطلاعات مختلف و برای افراد مختلف اعم از دانش‌آموزان، معلمان، والدین، کسانی که می‌خواهند حرفه جدیدی بدست آورند و.... در نتیجه همه بخش‌ها باید به خوبی طراحی و سازماندهی شده باشد تا همه بتوانند با سایت ارتباط خوبی برقرار کنند. قطع به یقین هر فردی برای خرید و تهیه هر دوره آموزشی نیاز داره که از کیفیت دوره و اطمینان از آن، پیشینه سایت را بررسی کند و حتی با کارشناسان سایت ارتباط برقرار کند. به طور کلی وجود سایت‌های آموزشی افراد را قادر می‌سازد تا زمینه‌های آموزشی جدیدی را کشف کنند و مهارت‌های عملی و نظری خود را توسعه دهند.

نکات طراحی سایت آموزشی چه مواردی است؟

یک وب‌سایت آموزشی با طراحی ایده‌آل که تمامی نکات اعم از نکات فروش، جذابیت سایت و تجربه کاربری خوب و همچنین سئو در آن رعایت شده باشد، فرصت خوبی برای برندسازی و حضور موثر در فضای اینترنت برای موسسه‌ها و آموزشگاه‌های آموزشی است. علاوه بر این رعایت این نکات در افزایش بازدید و فروش هر سایت آموزشی بسیار موثر است. برای رسیدن به این نکات باید شگرد مخفی وب‌سایت‌های آموزشی موفق را کشف کنید که علاوه بر ترافیک بالا هر بازدیدکننده‌ای را هم به خود جذب می‌کند. هنگام طراحی یک سایت آموزشی شما باید تمام مخاطبان خودتان را در نظر بگیرید و برای همه آنها المان‌های جذابی در نظر بگیرید.

بنابراین نکات مختلفی وجود دارد که شما باید برای داشتن یک سایت آموزشی قوی و حرفه‌ای رعایت کنید. ما در ادامه برای ساده‌تر شدن کار شما این نکات را به صورت یکجا جمع‌آوری کرده‌ایم. لذا ما در این مقاله تعدادی از خلاقانه ترین و الهام بخش ترین نکات طراحی سایت آموزشی را عنون می‌کنیم که کمک خوبی در انجام این کار می‌کند.

از دوران کرونا به بعد استفاده از اینترنت و فضای مجازی رشد چند برابری پیدا کرده است. به خاطر همین رقابت میان سایت‌ها از جمله سایت‌های آموزشی چندین برابر قبل شده است. به خاطر همین شما نمی‌توانید سایتی را طراحی کنید و آن را به حال خود رها کنید تا شاید روزی به بار بشیند. در حال حاضر رقبای قدر شما همواره در حال توسعه و بهبود سایت‌های آموزشی خودشان هستند و شما هم برای اینکه از این جریان عقب نمانید بهتر باید به فکر بازطراحی یا طراحی بهینه سایت خود باشید. البته کیفیت آموزشی ارائه شده هم در جذب و بازگشت دوباره کاربر تاثیر بسزایی دارد.

به هر حال تعدادی از نکات مهم طراحی سایت آموزشی شامل موارد زیر است:

  1. ظاهر سایت چگونه باید باشد: ظاهر سایت شامل تمامی نکات طرح‌بندی، طیف رنگی، تصاویر و فونت‌های مورد استفاده برای ایجاد وب‌سایت‌های آموزشی می‌شود. هماهنگی همه این عوامل در ایجاد تصویر و ظاهر بهینه سایت بسیار تاثیرگذار هستند.

          از قدیم گفتن عقل مردم به چشمشون است! ظاهر سایت باید به چشم بیننده جذاب باشه و صد البته کاربری ساده‌ای هم داشته باشد. لذا برای داشتن ظاهر زیبا می‌توانید از المان‌های مختلفی چون تصاویر مرتبط با کیفیت و البته جذاب، تایپوگرافی‌های کاربردی و همچنین طیف رنگی مناسب استفاده کنید. انتخاب طیف رنگی سایت بهتر است براساس تم رنگی برند که در ساخت لوگو هم به کار رفته استفاده شود که علاوه بر هماهنگ کردن ظاهر سایت، موجب تقویت برند شما هم شود.

  1. طراحی صفحه اصلی(HOME) جذاب و مفید: منظور از مفید و جذاب بودن این است که بازدیدکنندگان را پس از ورود سریع و بدون سردرگمی به کلیک بعدی برسانید و آنها را به صفحه‌های موردنیاز آنها هدایت کنید. اما اگر بازدیدکنندگان برای مدت طولانی و سردرگم در صفحه اصلی شما معطل شوند،
  2. رعایت سادگی در طراحی: بهترین سایت‌ها از نظر طراحی، سایت‌هایی هستند که اصل سادگی و حتی فضای سفید را رعایت کرده‌اند. یکی از رایج‌ترین اشتباهاتی که اغلب افراد در طراحی سایت می‌کنند این است که حجم محتوای زیادی را درون سایت می گنجانند.
  3. دسترسی سریع به قسمت‌های مختلف سایت: یکی از مهم‌ترین نکات فروش و جذب کاربر این است که به راحتی به دوره‌ها و اطلاعات موردنیازش دسترسی داشته باشد و دچار سردرگمی نشود. برای این کار می‌توانید از سرچ باکس استفاده کنید.
  4. استفاده از تصاویر جذاب و کاربردی: استفاده از تصاویر جذاب مانند تصاویر اسلایدی کمک زیادی به شما در جذب کاربر می‌کند.
  5. طراحی ریسپانسیو: طراحی ریسپانسیو یعنی سازگاری سایت در دستگاه‌های مختلف مانند موبایل، تبلیت و...ریسپانسیو بودن سایت در واقع یک عنصر حیاتی برای طراحی سایت است و محدودیت تعداد کاربرانتان را از بین می‌برد. چرا که امروزه تعداد افرادی که از طریق گوشی همراه از سایت‌ها بازدید می‌کنند بسیار بیشتر از کاربران سیستم رومیزی است.
  6. طراحی صفحه درباره ما و تماس با ما: وجود این دو صفحه برای تمامی سایت‌ها ضروری است. چرا که در صفحه درباره ما شما اطلاعات کاملی و البته مختصری از مجموعه خودتان اعم از سابقه فعالیت و...را در اختیاز کاربر قرار می‌دهید و به این ترتیب زمینه را برای جلب اعتماد او فراهم می‌کنید.
  7. طراحی صفحه بلاگ: بلاگ در همه سایت‌ها برای ارائه اطلاعات مفید در حوزه فعالیت سایت است. این کار علاوه بر جذب کاربر، برای سئو سایتتان هم حائز اهمیت است.
  8. سرعت مناسب سایت: در کنار تمامی این نکاتی که تا به اینجا بیان کردیم، عنصر مهم برای پیشرفت یک سایت، سرعت خوب آن هست.
  9. پشتیبانی خوب: با راهنمایی و مشاوره دادن به کاربر، او را در انتخاب همراهی کنید. در این برقراری رابطه اتفاقات خوب زیادی می‌افتد که علاوه بر رضایت کاربر، فروش سایت را هم چندین برابر می‌کند.

نکاتی که بیان شد، قسمتی از  مواردی بود که برای داشتن یک سایت آموزشی جذاب باید رعایت کنید. این نکات کمک بسیار زیادی به شما در داشتن یک سایت آموزشی خوب می‌کند. به همین خاطر بهتر است کار طراحی سایت آموزشی خود را به مجموعه‌های حرفه‌ای و متخصص مانند وبینه بسپارید تا متناسب با سلایق و نیازهای شما بهترین سایت را ارائه دهند.

هزینه طراحی سایت آموزشی

به طور کلی هزینه طراحی سایت در اینجا طراحی سایت آموزشی تا حد زیادی به امکانات و قابلیت‌های موردانتظار شما بستگی دارد. هر چه قابلیت‌های بیشتری را برای سایت در نظر بگیرید، هزینه نهایی طراحی سایت بیش‌تر می‌شود. اما اگر بخواهیم برخی عوامل تاثیرگذار بر آن را معرفی کنیم، می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • روش طراحی و ساخت سایت آموزشی: استفاده از وردپرس برای طراحی سایت یا طراحی سایت اختصاصی
  • امکانات و قابلیتهای سایت
  • هزینه طراح سایت

البته با وجود این نکات برای اطلاع و بررسی هزینه سایت موردنظرتان می‌توانید با کارشناسان وبینه تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.

اولین دیدگاه را شما ثبت کنید