اتصال نرم افزار حسابداری به سایت/حسابداری فروشگاه اینترنتی
اتصال نرم افزار حسابداری به سایت از جمله سایت های فروشگاهی و فروشگاههای اینترنتی از جمله خدمات جدید و بسیار مفید دنیای وب به کسب و کارهای آنلاین است. امروزه هر کسب و کار و فروشگاهی برای اینکه در زمان صرفهجویی کند و حساب کتاب دقیقتری داشته باشد، حتما باید با نرم افزارهای حسابداری محاسبات مالی خود را انجام دهد. اما در حال حاضر فروشگاههای بسیاری وجود دارند که فقط به صورت اینترنتی کار میکنند و حضور فیزیکی ندارند. برای چنین مجموعههایی بهترین راه اتصال نرم افزار حسابداری به سایت و استفاده از حسابداری فروشگاه اینترنتی آنها هست. شما میتوانید به راحتی با طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی همه قابلیتهای موردنیاز خود از جمله همین نرم افزار حسابداری برای فروشگاه اینترنتی را در سایتتان اعمال کنید.
ما در این مقاله به طور کامل و جامع به نحوه اتصال نرم افزار حسابداری به فروشگاه اینترنتی میپردازیم. به این صورت که در ابتدا روش های اتصال را به صورت موردی بیان میکنیم و در نهایت هر کدام از آنها را به صورت جداگانه مورد بحث قرار میدهیم. البته تعدادی از نرم افزارهای حسابداری مناسب برای فروشگاه اینترنتی و انجام این کار را معرفی میکنیم.
کدام یک از نرم افزارهای حسابداری قابلیت اتصال به سایت را دارد؟
- نرم افزار حسابداری همکاران سیستم
- نرم افزار حسابداری تحت وب سپیدار
- نرم افزار حسابداری هلو
- نرم افزار حسابداری حسابفا
- نرم افزار حسابداری شایگان سیستم
- نرم افزار حسابداری کوثر
- نرم افزار حسابداری پارمیس
- نرم افزار حسابداری محک
1- شرکت همکاران سیستم
یکی از شرکت های حسابداری بسیار با سابقه است که در موضوع نرم افزارهای ابری هم اخیرا راهکارهای خوبی داده است این نرم افزار غالبا برای شرکت های بزرگ که زیرساخت های مالی بزرگی دارد استفاده میشود که قیمت بالایی هم دارد.
2- شرکت سپیدار
نرم افزار حسابداری سپیدار یکی از زیرمجموعه های شرکت همکاران سیستم است که به جهت ارایه خدمات حسابداری به صورت ویندوزی برای شرکت های کوچک تا متوسط طراحی و تولید شده است این شرکت اخیرا وب سرویس رسمی خود را جهت اتصال در اختیار برنامه نویسان ایرانی قرار داده است همچنین در سیستم فروشگاهی سپهر گستر به خوبی از سپیدار پشتیبانی شده است.
3- شرکت هلو
شرکت هلو یا طرفه نگار یکی از قدیمی ترین و با سابقه ترین شرکت هایی است که نرم افزارهای حسابداری مختلفی را توسعه داده است این شرکت در اصناف مختلف راهکار خاص خود را دارد و اخیرا با انتشار قابلیت اتصال به نرم افزارهای فروشگاه های اینترنتی وب سرویس رسمی خود را در اختیار فروشگاه های اینترنتی قرار داده است. نحوه اتصال این نرم افزار به فروشگاه اینترنتی با استفاده از افزونه یا api هست.
4- شرکت حسابفا
شرکت حسابفا بر اساس حسابداری آنلاین شروع فعالیت خود را آغاز کرده و برای وردپرس و پرستاشاپ هم افزونه رسمی خود را منتشر کرده است.
5- شرکت شایگان
شرکت شایگان هم یکی از شرکت های قدیمی در حوزه نرم افزار حسابداری است که با انتشار وب سرویس ها قابلیت اتصال به فروشگاه های اینترنتی را دارد این شرکت در حال حاضر افزونه ووکامرسی خود را نیز منتشر کرده است
6- شرکت حسابداری کوثر
شرکت کوثر هم یکی از شرکت های قدیمی در حوزه نرم افزار حسابداری است که مشتریان مهمی مثل دیجیکالا و تکنولایف دارد و گزینه بسیار خوبی برای اتصال سیستم مالی به فروشگاه را دارد.
7-نرم افزار حسابداری پارمیس
از جمله نرم افزارهای حسابداری معروفی است که قابلیت اتصال به فروشگاه اینترنتی و سایت فروشگاهی مجموعه را دارد.
8-نرم افزار حسابدرای محک
محک عمدتا برای حسابداری کسب و کارهای کوچک مناسب است و قابلیت اتصال به فروشگاه اینترنتی را هم دارد.
راه های اتصال نرم افزار حسابداری به سایت
برای اتصال نرم افزارهای حسابداری به فروشگاه اینترنتی روشهای مختلفی وجود دارد که هر کدام برای پلتفرم های خاصی مناسبتر هستند. به عنوان مثال بهترین روش برای اتصال نرم افزار حسابداری به وردپرس و ووکامرس با سایتهای اختصاصی کمی متفاوت است. اما در ادامه تعدادی از روشهای کلی اتصال نرم افزار حسابداری به فروشگاه اینترنتی را بیان میکنیم:
1-استفاده از API
API که مخفف (Application Programming Interface) است نوعی رابط برنامه نویسی است که امکان برقراری ارتباط میان نرم افزارهای مختلف از جمله نرم افزار حسابداری به سایت را فراهم میکند. با استفاده از API به محض ارسال درخواست خرید مشتری این درخواست در نرم افزار حسابداری متصل به سایت هم ثبت میشود. بنابراین API مجموعهای از پروتکلها و دستوراتی است که به نرم افزارها اجازه ارتباط با یکدیگر را میدهد. حال اتصال فروشگاه به نرم افزار حسابداری با استفاده از API که نرم فزار و فروشگاه اینترنتی ارائه میدهند انجام میشود. از جمله مزایای استفاده از این روش برای اتصال،انعطاف بالا و امکان اتصال به سیستم های مختلف است. اما عیب آن این است که برای این کار نیاز به داشتن دانش برنامه نویسی است.
2- استفاده از پلاگینها و افزونههای موجود
با وجود افزونههای مختلف بسیاری از کارهای وبسایتها راحت و آسان شده است. لذا برای اتصال سایت به نرم افزار حسابداری هم پلاگینهایی مانند افزونه نیلا اتصال دهنده نرم افزار حسابداری هلو به فروشگاه اینترنتی وجود دارد.
3-استفاده از نرم افزارهای یکپارچه سازی
4-توسعه سفارشی و برنامه نویسی اختصاصی:
این کار در طراحی سایت اختصاصی قابل انجام است و شما میتوانید در طراحی سایت خود قابلیت اتصال سایت به نرم افزار حسابداری موردنظرتان را هم در سایت پیاده کند.
5- و راه آخر استفاده از سرویس های واسط است که امکان برقراری ارتباط میان نرم افزارهای مختلف را فراهم میکند.
نحوه اتصال نرم افزار حسابداری به ووکامرس
ووکامرس یکی از محبوبترین افزونه های فروشگاه سازی است که در وردپرس به کار میرود. حال برای اتصال سایت فروشگاهی وردپرسی خود به نرم افزار حسابداری باید در ابتدا نرم افزار حسابداری موردنظر خود را انتخاب کنید که مواردی که در بالا بیان کردیم در وردپرس قابل استفاده است. پس از آن باید روش اتصال را از میان روشهای موجود انتخاب کنید و در نهایت پس از نصب افزونه سازگار با وردپرس و ووکامرس برای اتصال اقدام کنید از جمله افزونه های مناسب برای این کار عبارتند از موارد زیر:
- WooCommerce QuickBooks Integration
- WooCommerce Xero Integration
- Zapier for WooCommerce
برای اتصال نرم افزار حسابداری به فروشگاه اینترنتی اختصاصی هم روشهای مختلفی از جمله برنامه نویسی سایت و طراحی این قابلیت برای آن وجود دارد. وبینه با برنامه نویسان با تجربه و متخصص خود امکان ایجاد این قابلیت را برای شما عزیزان فراهم کرده است. تنها کافی است برای کسب اطلاعات کامل با کارشناسان این مجموعه تماس بگیرید.