طراحی سایت شبیه دیوار
وبسایت دیوار یکی از سایت های بزرگی در زمینه آگهی و تبلیغات است که روزانه هزاران بازدید کننده دارد در طراحی و اجرای این سایت سادگی و یکپارچگی در کل صفحات قابل مشاهد است دلیل این موضوع هم این است که افرادی که می خواهند از این سایت استفاده کنند نباید دچار سردرگمی در جستجو آگهی ها و دسته بندی های آن باشند. صرفا به سادگی چند کلیک آگهی مورد نظر خود را پیدا کنند و به اطلاعات به سادگی و سرعت بسیار بالای دسترسی داشته باشند. سفارش طراحی سایت مشابه دیوار یکی از چالشی ترین نوع سایت ها می باشد چون سایت دیوار یکی از سایت های بسیار بزرگ ایرانی است و با استفاده از تکنولوژی ها و زبان های برنامه نویسی به روز خود توانسته کارایی و سرعت بسیار خوبی را برای کاربران خود داشته باشد.
طراحی ساده و کاربر پسند سایت دیوار
سایت دیوار از همان بدو شروع فعالیتش به همین سادگی که در حال حاضر هم قابل دیدن است وارد رقابت با سایت های آگهی شد نکته بسیار مهمی که در خصوص سایت دیوار وجود داشت این بود که بر خلاف سایر رقبا که برخی از آنها بیش از ۱۰ سال قبل از دیوار شروع کرده بودند این بود که دیوار از طراحی به معنای واقعی استفاده کرد. طراحان سایت دیوار تلاش خود را کرده بودند که سادگی و حذف پیچیدگی ها را نسبت به رقبا در نظر داشته باشند و این موضوع در نهایت بعد از مدت کوتاهی به نتیجه رسید و تعداد زیادی کاربر را جذب کرد. آمار هایی که گاهی اوقات از سایت دیوار منتشر میشود نشان دهنده تعداد اگهی های میلیونی است که کاربران این سایت محبوب در آن درج کرده اند و سایت دیوار هم به دلیل داشتن زیرساخت نرم افزاری بسیار قوی که دارد میتواند این همه آگهی و کاربر را با ترافیک بسیار بالا و با امنیت و سرعت بالا پاسخگو باشد. تیمی که روی سایت دیوار کار میکنند متشکل از برنامه نویسان خبره ای هستد که با استفاده از فناوری های به روز و تجربه و تحقیق بازار نوآوری را ایجاد میکنند.
طراحی سایت آگهی مثل دیوار بر اساس نوع تکنولوژی
امروزه استفاده از تکنولوژی ها برای هیچ سایت و استارتاپی محدود نیست کافی است که با دریافت مشاوره رایگان از تیم وبینه از روند اجرای این نوع پروژه ها مطلع شوید و یا اگر نیاز به طراحی سایت مشابه دیوار دارید ما شما را در اینجا با مهم ترین زبان های برنامه نویسی، فریم ورک ها به همراه دلیل آشنا میکنیم.
سایت دیوار مثل همه سایت ها از دو بخش اصلی تشکیل میشود که اصطلاحا به آن Front End یا همان رابط کاربری و Back End یا همان سمت سرور تشکیل میشود اینکه اینها چه هستند صرفا به این توضیح مختصر اکتفا میکنیم. در واقع هنگامی که سایت دیوار باز میشود شما با طراحی و چیدمان سایت در روی مرورگر خود روبرو میشوید و با کار کردن روی سایت میتوانید آگهی هایی که می بینید را مشاهده کنید به طور خلاصه صفحات و رابط کاربری که شما با آن کار میکنید همان Front End است و هنگامی که صفحات را باز میکنید اگهی هایی که قبلا ثبت شده و توسط مدیریت تایید شده است را می بینید اینجا میتوان ارتباط بین Front End و Back End را مشاهده کنید یعنی اطلاعاتی که بعد از باز شدن سایت می بینید از طرف BackEnd بر روی مرورگر شما ارسال میشود.ایجاد ارتباطی دو سویه بین این دو بخش توسط طراحان سایت و برنامه نویسان دیوار انجام شده و برای اینکه شما هم سایتی مشابهه دیوار داشته باشید باید این ارتباط را با سرور داشته باشید.
معرفی تکنلوژی های برتر طراحی سایت در بخش Front End
امروزه بسیاری از سایت های بزرگ و به پیشرو در ایران از جاوا اسکریپت استفاده میکنند و کارآمد ترین فریم ورکی که در پیاده سازی سایت های بزرگ و یا متوسط یا کوچک قابل استفاده است next.js است. این فریم ورک بر پایه جاوا اسکریپت است و بر پایه React ساخته شده و میتواند عملکرد سایت ها را به طرز چشم گیری نسبت به روش های قدیمی افزایش دهد از جمله سرعت و پویایی که در بازشدن صفحات وجود دارد. ما قبلا در خصوص طراحی سایت با ریکت مقالاتی را منتشر کرده ایم که برای پیشنهاد میکنیم برای کسب اطلاعات بیشتر آن را بررسی کنید.
معرفی تکنولوژی های سمت Back End
معروف ترین فریم ورک ها و سیستم های کشینگ میتواند گزینه خوبی برای این بخش باشد از جمله PHP , Laravel , Redis , Mysql , Meilisearch هر کدام از این عناوین وظیفه خاصی دارند به طور مثال Laravel یکی از برترین فریم ورک های دنیا است که در طبقه بندی بیشترین آغاز سایت Github در رتبه دوم قرار دارد و این نشان از شهرت و محبوبیت آن را دارد لازم است که در انتخاب فریم ورک ها به محبوبیت جهانی آنها توجه کرد. همچنین داشتن کشینگ با کمک Redis و برای داشتن سیستم جستجو بسیار سریع با Meilisearch که جزو سریع ترین و سبک ترین سیستم های جستجو ترند می باشد.