آموزش وب مسترتولز گوگل
آموزش وب مستر تولز و ابزارهای آن مانند search analytic و بررسی موقعیت و جایگاه کلید واژه ها در مقایسه با رقبا . web master tools که در نسخه جدید به search console تغییر نام پیدا کرد یکی از ابزارهای بسیار قوی برای مانیتورینگ و ارتباط با google analytic می باشد.
این ابزار امکاناتی را به مدیران وب سایت ها در سراسر جهان میدهد که بتوانند موارد زیر را با دقت تحت نظر داشته باشند و از جایگاه خود در صفحات مطلع شوند.
ارسال sitemap سایت به گوگل : این قسمت وضعیت سایت مپ یا نقشه سایت را تحت کنترل دارد و مدیر سایت میتواند sitemap های مختلف را در این قسمت ثبت نماید.
مشاهده backlink ها : وب سایت شما در اینترنت به عبارتی در حال رشد و نمو است با اتصال به سایر سایت ها و فعالیت در شبکه های اجتماعی و انتشار لینک های مختلف شما در سایت های مختلف جایگاه شما نیر بهبود پیدا میکند این موضوع کاملا منطقی است به طور مثال شخصی را در نظر بگیرد که در حال معرفی و بازاریابی محصولات خود به مردم است این شخص هر چقدر خود را بیشتر معرفی کند یعنی شخص فعالی است و قطعا تیم تولید ، تیم فنی و تخصصی که با شرکت آنها کار میکنند نیز فعال است پس این شرکت در ابتدا در بازار رقابت قرار می گیرد و با داشتن فعالیت بهتر و قوی تر جایگاه خود را بالاتر میبرد.
رتبه میانگین
رتبه میانگین شما بر حسب همه کلید واژه ها محاسبه میشود برای مشاهده این قسمت در مسیر search teraffic / search analythic وارد شده و با زدن تیک Position رتبه شما قابل مشاهده است . این ویژگی به همراه سایر فیلتر ها از قبیل یک کلیدواژه خاص ، بازه زمانی ، موقیعت جغرافیایی هم قابل استفاده می باشد.
حذف URL از نتایج بدون خطای 404
یکی دیگر از بخش های مهم وب مستر تولز گوگل حذف URL از نتایج جستجو می باشد که در منو Google index / Remove Urls قابل مشاهده است عملکرد این قسمت تنها مخفی کردن URL است این ویژگی در مقاله تاثیر حذف محتوا در سئو قابل استفاده میباشد . و با این ابزار بدون آسیب وارد شدن به رتبه از ورود کاربران از طریق موتور جستجو خودداری کنید.
خطای های وب سایت Site Errors
خطا ها از نظر گوگل 3 دسته تقسیم بندی میشوند DNS , server connectivity,Robots.txt که هر 3 مورد از الزامات بالا بودن سایت و اجازه دسترسی موتورهای جستجو به صفحات را میدهد. در لیست سیاه گوگل در مورد عملکرد Robots.txt آموزش داده شده است.
خطا های آدرس ها URLs
دسترسی به صفحات توسط یک آدرس Url برقرار میشود و بر اساس ساختار آن میتوان دسترسی ها مختلفی به یک صفحه داشت . اما بعد حذف یک دسته بندی یا صفحه چه اتفاقی در گوگل رخ میدهد را در این قسمت دنبال کنید . خطای 404 مربوط به صفحات حذف شده است و بر اساس رتبه ای که آن صفحه داشته است حتی تا چند سال هم خطایی 404 مربوط به آن صفحه وارد میشود . در این بخش با کلیک روی هر لینک و زدن دکمه fix آن را رفع اثر کنید . اما هدف اصلی fix ایجاد مجدد همان صفحه بوده و باید توسط مدیر سایت دقیقا با همان آدرس مجدد ایجاد شود.