طراحی سایت با لاراول

قبل از اینکه بخواهیم در خصوص طراحی سایت با لاراول تعریفی به میان آید، باید به نکته مهمی که گویایی ارزشمندی آن است اشاره کنیم و آن تعداد پروژههای بسیار زیادی است که در سطح دنیا برای ساخت انواع سایت ها و فروشگاه های اینترنتی است و پلتفرم ها از لاراول استفاده میکنند. این فریم ورک محبوب و کارآمد سیستم زیرساختی را به توسعه دهنده میدهد که میتواند هرآنچه کسب و کار ها لازم دارند را کدنویسی کنند و محدودیتی برای تولید انواع نرم افزارهای تحت وب و سایت های متفاوت به هیچ وجه وجود ندارد.

طراحی سایت با لاراول

انتخاب لاراول برای فروشگاههای اینترنتی با تعداد محصول بالا یک گزینه ایده آل است، چون میتواند محدودیت سرعتی که در وردپرس برای فروشگاه های با تعداد محصول بالا با آن مواجه میشویم را به طور کلی حل خواهد کرد. البته توجه به توانایی تیم برنامه نویسی که قرار است پروژه شما را اجرا کند بسیار مهمتر است و در صورتی شرکت طراحی سایت مناسبی را برای کدنویسی پروژه انتخاب نکنید نه تنها از وردپرس بهتر نخواهد بود بلکه بدتر از وردپرس هم میشود.. چون در لاراول بحث طراحی سیستم و طراحی و توسعه نرم افزار مطرح است که خود شامل رویه ها، استانداردها و طراحی نرم افزار به شکل کاملا جدی است.

 

شرکت وبینه با توسعه محصول نرم افزاری بر پایه لاراول بوده سیستم مدیریت فروشگاهی و شرکتی طراحی (CMS) طراحی و تولید کرده که در حال حاضر نمونه کارهای متعددی از سایت های ایرانی بزرگ و با ترافیک بالای  در حال استفاده از این سیستم هستند.

 

چه نوع سایت هایی با لاراول بهتر ساخته میشوند؟

سایت هایی که نیاز به سفارشی سازی زیادی دارند و سایت هایی که دیتابیس بزرگی را تشکیل میدهند منتخب لاراول هستند این سایتها توسط برنامه نویسان حرفه ای میتوانند کدنویسی شوند و نیازهای کسب و کار به طور کامل حل شود در ادامه شما را با انواع سایتهایی که با لاراول به خوبی ساخته میشوند آشنا خواهیم کرد.

- طراحی سایت فروشگاه اینترنتی با لاراول

فروشگاههای کوچک را میتوان به خوبی با وردپرس ساخت اما با بالا رفتن تعداد محصولات مشکلات کندی و در جستجو محصولات پدیدار میشود یا اینکه فروشگاههایی که نیاز به رویه هایی دارند مانند گارانتی و سیستم های متعددی که فراتر از نمونه های موجود در CMS های عمومی مانند وردپرس وجود دارد این نوع فروشگاهها با کیفیت خوبی در لاراول قابل ساخت هستند.

- طراحی سایت اطلاع‌رسانی یا شرکتی یا پورتال

پورتال های سازمانی و شرکتی که نیاز به رویه های خاصی دارند یا منع استفاده از CMS های متن باز را دارند از دیگر انواع سایت هایی هستند که با لاراول اجرا میشوند البته گاهی اوقات خرید CMS های ساخته شده داخلی میتواند گزینه بهتری به نسبت نوشتن صفر تا صد یک پورتال سازمانی باشد.

-  برنامه نویسی وب سرویس با لاراول

اگر میخواهید سرویس دهنده باشید و از طریق API با وبسایت و خدمات شما ارتباط برقرار کنند لاراول یکی دیگر از گزینه هایی است که میتواند به خوبی برای شما سرویس دهنده امن API باشد.

-برنامه‌نویسی سایت‌های سفارشی با لاراول 

گاهی اوقات نوعی از سایت ها صرفا فروش کالا و خدمات نیستند مانند سایت های مربوط به سامانه ها و پورتال های تحت وب مانند سیستم های مالی و حسابداری یا اتوماسیون های تحت وب و....

لاراول دارای بخش های قدرتمندی است که در پروژه های متعددی قابل استفاده است
این فریم ورک دارای سیستم فوق العاده بی نظیری هست که سبب شده به عنوان کارآمد ترین سیستم در بین فریم ورک های php انتخاب بشه. برخی از بخش های لاراول

طراحی فروشگاه اینترنتی با لاراول

 

در دسترس بودن برنامه نویسان PHP 

برنامه نویسان PHP با آمدن فریم ورک های PHP از نوشتن برنامه های خام PHP خارج شدند و به روش اجرای جدید پروژه که توسط فریم ورک ها مطرح میشود روی آوردند همان برنامه نویسانی که صدها ساعت برای آموزش PHP زمان خود را صرف کرده بودند بدون نیاز به یادگیری اصول میتوانند از لاراول هم استفاده کنند. از تعداد برنامه نویسان PHP میتوان پی برد که استفاده از Laravel میتواند گزینه خوبی برای پروژه شما باشد


Authentication سیستم احراز هویت و ایمن 

Artisan Console دستورات کنسولی قابل استفاده و قابل تعریف بر حسب نیاز پروژه

Cache سیستم cache قدرتمند و قابل ارتباط با انواع درایورها Redis , Memcache 

Collections قابلیت اجرای دستورات روی گروهی از داده های آبجکت محور با رویکردی Query

Encryption رمز نگاری اطلاعات قابل ذخیره در دیتابیس به صورت یکطرفه و دو طرفه

Errors & Logging سیستم مدیریت رخداد ها و درج لاگ خطا ها

Events سیستم رویداد ها به منظور استفاده راحت و کاربردی در کدنویسی

Package Development امکان نوشتن پکیج های دلخواه در لاراول بر اساس نیاز پروژه

Queue سیستم صف دستورات به صورت سری و موازی

Jobs امکان تعریف و مدیریت اجرای کلاس ها به صورت job های قابل کنترل بر اساس خودکار و دستی

Migration Database سیستم ارتقا و راه اندازی دیتابیس با پشتیبانی Mysql , Postgres , Sql Server

Eloquent ORM سیستم مدل سازی شده ارتباط با دیتابیس از طریق دستورات PHP 

Blade View Engine موتور اجرای رابط View به سادگی توسط Blade

Livewire رابط کاربری پویا جهت عدم استفاده از فریم ورک های جاوا اسکریپتی مثل react , vuejs

 

مهم ترین بخش های یک سایت لاراول از نگاه فنی

موارد فوق بخش های متعددی از یک پروژه موفق و کارآمد است که میتوان 

- طراحی اصولی دیتابیس

- برنامه نویسی بهینه سمت سرور

- برنامه نویسی بهینه قالب و رابط کاربری

- پیاده سازی cache در باز شدن صفحات و صفحه نخست به صورت پویا

- بهینه سازی تصاویر در ابعاد مشخص و فرمت webp

- قابلیت ثبت و تحویل صدها هزار محصول یا صفحه 

- قابل استفاده در حجم بالای بازدید کنندها

- ساخته شده با آخرین نسخه فریم ورک

- توسعه پذیری و قابلیت اجرای انواع نیازهای مشتری

- سیستم دارکرایز شده

 

چرا باید از لاراول استفاده کرد؟

با بررسی عمیق پروژه های طراحی سایت و فروشگاه های اینترنتی پی میبریم که همیشه وردپرس کافی نیست! بلکه باید به طور عمیق تری به بحث نرم افزاری سیستم یا Back End توجه داشت، اینجاست که پاسخ سوال چرا باید از لاراول استفاده کنیم داده میشود! اصولا همه سایت های پیچیده از یکی از فریم ورک ها برای توسعه خود استفاده کرده اند زبان های برنامه نویسی را در کنار فریم ورک ها میتوان با انعطاف پذیری بسیار بالای به کار گرفت و همه چیز را با آنها ساخت از یک وب سایت ساده تا یک استارتاپ چند میلیاردی ...

فریمورک لاراول کمک می کند گسترش و نگهداری پروژه در آینده به راحتی قابل انجام باشد. این فریم ورک با داشتن یک مجموعه بزرگ از توسعه دهندگان و ارائه آپدیت های متوالی خیال شما را از به روز رسانی های آینده راحت می کند انتشار نسخه های جدید و رفع مشکلات امنیتی از ویژگی های بارز این فریم ورک محبوب است.به دلیل وجود مزیت های فراوان که دارد از همان لحظه ورود به صنعت نرم افزار توانست نگاه توسعه دهندگان و برنامه نویسان وب زیادی را به سمت خود جلب کند.

با لاراول بیشتر آشنا شوید...

لاراول توسط آقای Sir Taylor Otwell به عنوان تلاشی در جهت جایگزینی مطلوب برای فریمورک های قدیمی ساخته شده با PHP ایجاد ش. لاراول در 9 ژوئیه 2011  اولین نسخه BETA خود را منتشر کرد و مدتی بعد در همان ماه، لاراول verson 1 منتشر شد. و همچنان در حال توسعه و ارتقا می باشد. همچنین در سایت Github (مخزن نگهداری سورس کدها) تا امروز بیش از 74900 استار و 640 توسعه دهنده دارد.

توجه: طراحی سایت با LARAVEL یا هر فریم ورک دیگری نسبت به نیاز شماست، نیازهای پروژه شما باید دقیق بررسی و مطالعه گردد تا تشخیص دقیقی برای درخواستهای شما انجام پذیرد. برای این منظور با شماره های درج شده در بخش تماس با ما از کارشناسان مشاوره رایگان دریافت کنید.

 

لاراول یک فریم ورک کاربردی و همه فن حریف وب است برای حرفه ای ها

 

 

چرا باید از شرکت های نرم افزاری برای طراحی سایت با لاراول استفاده کرد؟

همانطور که در ابتدای مقاله گفته شد طراحی سایت با لاراول مانند طراحی سایت با وردپرس نیست بلکه نیازمند دانش و تخصص بالا در طراحی و توسعه سیستم نرم افزاری است که لازم است توسط توسعه دهندگان حرفه ای طراحی و پیاده سازی گردند.

فرض کنید شما نیاز به ساخت یک فروشگاه اینترنتی بزرگ دو راه دارید یکی استفاده از وردپرس و دیگری استفاده از لاراول خوب هر کدام از این روش ها معیا و مزایای خودش را دارد.

روش اول طراحی و اجرای پروژه بر پایه وردپرس: این روش از نظر اجرایی بسیار اصولی و ساده است و میتواند پاسخگوی بسیاری از سایت ها باشد همینطور هم که آمارها میگویند بیش از ۶۰ درصد سایت ها از وردپرس استفاده میکنند. در این روش همه کنترل پنل و سیستم مدیریتی اماده است و فقط باید قالب بر بستر وردپرس ساخته شود و شما در نگهداری سایت خود در آینده میتوانید از آپدیت های جدیدی که وردپرس میدهد هم استفاده کنید.

روش دوم طراحی طراحی و اجرای پروژه بر پایه لاراول: در این روش دیگر پنل و پلاگینی وجود ندارد، هیچ محدودیتی برای اینکه یک برنامه حرفه یا مزخرف هم وجود ندارد همه چیز در اختیار تیم برنامه نویس و تحلیلگران سیستم قرار دارد، باید به خوبی همه چیز را تحلیل کنند و دیتابیس را طراحی کنند و کدها را تمیز بنویسند و مستندات پروژه را هم تهیه کنند تا در آینده بتوانند سایت را توسعه دهند و در کل ۰ تا ۱۰۰ را اجرا کنند. طبیعی است که انجام این کار مانند روش اول ساده نیست و تجربه بالایی را برای اجرا مطلبد. از این رو میتوان به یکی از شرکتهایی که در حوزه طراحی و ساخت نرم افزار تحت وب فعالیت دارند کمک گرفت و با دریافت مشاوره بهترین کیفیت را تحویل گرفت. شرکت وبینه یکی از شرکتهای قدیمی و فعال در حوزه ساخت نرم افزار تحت وب بر پایه لاراول می باشد که تیم فنی توانایی و تسلط کافی در اجرا و پیاده سازی پروژه های بزرگ را دارد.

 

نگهداری و پشتیبانی سایت لاراولی

سایت و پروژه هایی که با لاراول ساخته میشوند نیاز به نگهداری و پشتیبانی دارند، اصولا بعد از سالها فعالیتی که سایت داشته ماژول های آن قدیمی میشوند و همین باعث بروز مشکلات امنیتی میگردد و عملکردی در سایت خواهد شد یا اینکه با به روز شدن فریم ورک لاراول و انتشار نسخه های جدید نیاز به ارتقا فریم ورک باشد. در هر صورت نگهدرای و پشتیبانی یکی از چرخه های حیات ضروری در هر سایت و پلتفرم آنلاین است.

 

#لاراول
ali mohamadمرداد 21، 1398

همچنان که وردپرس بسیار محبوب است و معروف است لاراول هم بسیار محبوب و معروف شده و دلیل اصلی آن هم قدرت و سرعت ان است .
هستی رضوانیمرداد 23، 1398

لاراول در ایران بسیار محبوب است و به نظر میرسد که آینده php باشد.
رضامرداد 15، 1399

من مدتی برنامه نویسی کار میکردم و خیلی تمایل داشتم که یک cms برای وب سایت خود طراحی کنم قالب آن هم خودم طراحی کردم ولی در اجرای cms به دلیل اینکه به صورت فردی در مدت کوتاهی کار کردم نتیجه خوبی نگرفتم با خواندن این مطلب نظرم برگشت و فکر میکنم اگر پروژه ها به درستی اجرا شوند مشکلی وجود ندارد بلکه این برنامه نویس ها هستند که خیلی مشکل درست میکنن :)
Qasemمرداد 16، 1399

سلام لطفا چند مورد از سایت هایی که با لاراول طراحی کرده اید را بگید ؟
مدیر سایتمرداد 21، 1399

سلام. همه نمونه کارهایی که ما در بخش ؛نمونه کارهای طراحی سایت؛ منتشر کرده ایم با استفاده از این سیستم مدیریت محتوا ساخته شده است