لاراول محبوب ترین فریم ورک PHP در سال 2020
اگر قصد طراحی وب سایت جدید در فریم ورک PHP را دارید باید بدانید که در فریم ورک PHP، انتخاب های زیادی وجود دارند که هر کدام دارای ویژگی ها و قابلیت های مختلفی هستند. WordPressو Laravel از مهم ترین فریم ورک هایی هستند که توسط مشتریان و توسعه دهندگان وب مورد استفاده قرار می گیرند. پیش از اینکه به بررسی دلایل انتخاب فریم ورک PHP برای توسعه وب و فواید متنوع لاراول بپردازیم، بهتر است بیشتر در مورد لاراول بدانیم.
لاروال چیست؟
به عنوان فناوری PHP ، لاراول یک فریم ورک متن باز است. آنچه لاراول را از باقی فریم ورک ها متمایز می کند این است که به نحو بسیار دقیقی برای سهولت و سرعت بخشیدن به روند کلی توسعه وب ایجاد و طراحی شده است. پلتفرم لاراول همچنین از پشتیبانی جامعه ی توسعه دهندگان بهره می برد. انتخاب سیستم صحیح برای برنامه، از اساسی ترین و مشکل ترین بخش ها در زمینه پیشرفت پروژه است. فریم ورک های بسیاری برای PHP در دسترس برنامه نویسان قرار دارد و معتبر و کاربردی ترین آنها لاراول می باشد که با بیش از ۵۱۰۰۰ ستاره در Github قرار دارد. دراین بررسی به چرایی گستردگی استفاده از لاراول می پردازیم.
در ادامه دلایل انتخاب فریم ورک لاراول برای توسعه وب به صورت مجزا ذکر شده است.
امنیت
اگر شما یک طراح وب هستید، به طور حتم می دانید که امنیت اولویت اول مشتریان و مشاغل است. تصور کنید که یک فروشگاه اینترنتی در اختیار دارید و از خطر دسترسی به اطلاعات مشتریان توسط کاربران غیر مجاز آگاه هستید. این فقط نقض امنیت نیست بلکه سرقت هویتی است که می تواند به دعاوی احتمالی و تعطیل شدن فعالیت شما منجر شود. می توان گفت اولین و اصلی ترین دلیل برای انتخاب فریم ورک لاراول، امنیت است. اگرچه فریم ورکی در دسترس نیست که کاملا در برابر خطرات آنلاین ایمن باشد اما به طور مشخص به توسعه دهنده لاراول بستگی دارد و وابسته به نحوه نگارش کد و ساختار کلی آن است. این فریم ورک سطح قابل توجهی از پارامترهای امنیتی را دارا است که در فریم ورک های دیگر کمتر شاهد آن هستیم.
لاراول نشانه هایی از CSRF را ارائه می دهد که از جنبه امنیتی پروژه محافظت می کند. این نشانه ها هر درخواست را در POST بررسی می کنند و از شخصی که ممکن است POST را به درخواستGET تغییر دهد، محافظت کرده و در نتیجه آن را ایمن تر خواهد ساخت. در نتیجه قبل از اینکه با رویاهای خود خداحافظی کنید بهتر است به سراغ پلتفرمی بروید که امنیت گسترده ای را تضمین می کند.
شروع به کار آسان
به عنوان یکی از فریم ورک های پیشرو در PHP، آنچه باعث میشود لاراول در بین طراحان وب سایت محبوبیت داشته باشد و آن را بین دیگر همتایان برجسته کند سادگی و مختصر بودن آن است. دلیل اصلی اغلب افراد برای استفاده از لاراول، شروع به کار آسان در آن است. حتی اگر شما به عنوان یک توسعه دهنده از اصول اولیه PHP بی اطلاع باشید، می توانید به راحتی در عرض چند ساعت وب سایتی5 یا 6 صفحه ای را ایجاد کنید. با این وجود، این سهولت تنها دلیل انتخاب لاراول برای توسعه وب نیست، دلایل بیشتری وجود دارد که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.
روند رو به رشد
بسیاری از شرکت های معتبر طراحی و توسعه PHP، لاراول را به دلیل قابلیت های پویای آن برای اجرای پروژه های بزرگ و پیچیده توسعه وب، انتخاب می کنند و آنچه شاهدیم محبوبیت فزاینده و هر روزه لاراول است زیرا می تواند زمان ساخت و به روز رسانی وب سایت های بزرگ و پیچیده را کاهش دهد.
آسان سازی برنامه نویسی طولانی و پیچیده
لارکاست هایی که لاراول را عرضه می کند فقط آموزش رایگان ارائه نمی دهند، بلکه با نشر آموزش های تخصصی می تواند به یک توسعه دهنده در حل مسائل پیچیده از طریق برنامه نویسی طی فرایند توسعه وب کمک کند. محتوا و آموزش های موجود در این پلتفرم توسط متخصصان مجرب و به کمک دستورالعمل های ساختاری و روشن تهیه شده است که با توجه به نیازهای مختلف پروژه، به توسعه راه حل های بهینه کمک می کند.
متن باز
اصطلاح متن باز یاopen source در بین برنامه نویسان زیاد مورد استفاده قرار می گیرد. در مورد نرم افزارهایی مثل لینوکس حتما واژه متن باز را شنیده اید. تا به حال از خود پرسیده اید مقصود از متن باز چیست؟ متن باز بودن یا نبودن یک نرم افزار علاوه بر برنامه نویسان برای کاربران نیز حائز اهمیت است. اگر کد یک نرم افزار آزاد و رایگان در اختیار همگان قرار بگیرد به آن نرم افزار متن باز می گویند. تلگرام یک نرم افزار متن باز است و منبع کد آن در اختیار همه قرار داده شده است. همه روزه نسخه های فرعی از این نرم افزار با قابلیت های متفاوت ساخته می شود و کاربران می توانند آنها را دانلود کنند. در مقابل نرم افزارهای متن باز، نرم افزارهایی با کد بسته وجود دارند که امکان دریافت و ویرایش برای شما وجود ندارد و نمی توانید نسخه مخصوص به خود را ایجاد کنید. سیستم عامل ویندوز بهترین مثال برای متن بسته است. لاراول یک پلتفرم برنامه کاربردی وب با متن بازPHP است و فرآیندی آسان برای ساخت برنامه های کاربردی وب سایت های پیچیده و بزرگ با قابلیت حفظ کد دارد که امکان رایگان انجام آن را در اختیار ما قرار می دهد.
محیط داخلی پروژه
در فریم ورک لاراول، یک محیط پروژه یکپارچه لاراول خواهیم داشت که مدیریت امور را برای ما آسان تر می کند. همچنین با ارائه یک روش ساختاری برای کد نویسی در جهت توسعه وب، به توسعه دهنده در انجام کارهای برنامه نویسی طولانی و پیچیده کمک می کند.
Template Engine
پلتفرم لاراول دارای قالب های سبکی است که از طریق آنها می توانید طرح های شگفت انگیزی با محتوای پویا ایجاد کنید. همچنین دارای ویجت های متنوع با کد های JS و CSS با ساختارهای جامد است. قالب های موجود در این فریم ورک ها برای طرح بندی ساده صفحه وب با بخش های گوناگون ایجاد و طراحی شده اند.
پشتیبانی جامع
به عنوان یک توسعه دهنده لاراول، با بسیاری از مشکلات مختلف مرتبط با توسعه وب درگیر خواهید بود. اگر تا به حال با بعضی از این موارد مواجه شده باشید حتما دریافته اید وجود شخصی که بتواند شما را راهنمایی کند، توسعه وب را آسان تر خواهد کرد و شما یک راه حل کامل دریافت خواهید کرد.
ماژولار
به جای داشتن فایل های متعدد کد و پراکندگی بخش های مختلف، می توانید ماژولار را به پروژه لاراول خود اضافه کنید .لاراول با بیش از 20 کتابخانه مختلف ایجاد شده است و خود به ماژول های مختلف فردی تقسیم می شود. فریم ورک لاراول اصول PHP مدرن را اتخاذ کرده است و به توسعه دهندگان این امکان را می دهد تا یک وب سایت ماژولار پاسخگو و کاربر پسند را بسازند. از مزایای ماژولار بودن نرم افزار می توان به صرفه جویی در وقت و انرژی اشاره کرد. طبق آمار شرکت مک کنزی، با استفاده از رویکرد طراحی نرم افزار ماژولار، انرژی و وقت مورد نیاز برای پروژه های نرم افزاری شرکت خود را به میزان 15 درصد کاهش دهید. آینده محور بودن و شخصی سازی آسان نرم افزارها از دیگر مزایای نرم افزارهای ماژولار هستند. با استفاده از نرم افزار composer می توانید با صرف کمترین زمان و انرژی لاراول خود را به روز رسانی کنید و از اخرین نسخه های کتابخانه این فریم ورک محبوب در طراحی نرم افزارهای خود استفاده کنید.
پشتیبانی معماری MVC
تا به اینجا در این مطلب از برترین دلایل برای انتخاب فریم ورک لاراول در جهت توسعه وب صحبت کرده ایم. پلتفرم لاراول از الگوی MVC پیروی می کند. سه بخش اصلی معماری MVC در طراحی پروژه، mode، view و controller هستند. با استفاده از این سه بخش طراحی نرم افزار برای شما آسان خواهد شد. معماری MVC عملکرد را بهبود می بخشد، مستندات پروژه را بهتر می کند و دارای چندین کارکرد است. اگر یک شرکت توسعه وب لاراول دارید, از پیچیدگی کد در نحوه عملکرد وب سایت و موقعیت های کلی آن در بازار خبر دارید. اگر عملکرد کدهای پیچیده در زمان پردازش درخواست ها طولانی شود، موجب افزایش مدت زمان انتظار برای کاربران می شود و خستگی بیشترآنها به ترک وب سایت منجر می شود. با لاراول، به لطف معماری MVC، از پیچیدگی کد کاسته می شود.
پیکربندی
فریم ورک لاراول از محیط های توسعه بسیاری پشتیبانی می کند و خود را براساس پلتفرمی که برنامه در آن اجرا می شود تنظیم می کند. همه اینها به دلیل مجموعه مجوزهایی است که در داخل پلتفرم قرار دارند. کتابخانه های لاراول توسط ویژگی های کاملا خودکار، که دیگر فریم ورک های PHP فاقد آن هستند، پشتیبانی می شوند.
برترین دلایل در انتخاب فریم ورک لاراول برای توسعه وب در این مطلب به آگاهی شما رسید، شما به راحتی می توانید با استفاده از آخرین فناوری توسعه لاراول فرصتی را برای تحت تأثیر قرار دادن مشتریان به دست آورید.
وبینه یکی از شرکت های پیشرو در زمینه توسعه نرم افزار به صورت تخصصی و طراحی سایت با لاراول و PHP است. برای استخدام برنامه نویسان وب اختصاصی با ما تماس بگیرید یا برای گفتگو در مورد نیاز خود با آدرس ایمیل va6893@gmail.com در ارتباط باشید.
لاراول مورد توجه تیم های حرفه ای جهان
در بخش های مختلفی که یک وب سایت دارد مثلا سیستم سطح دسترسی - بکاپ دیتابیس - لاگ فعالیت ها - مدیریت API و.. نیاز به داشتن زیرساخت های لازم است یا اینکه برنامه نویس آن را به تنها تولید و طراحی کند !! که در این حالت به مشکلات زیادی درخواهد خورد اما در لاراول میتوان این کار را با استفاده از پکیج های متن باز و به روزی که توسط هزاران نفر استفاده شده و در حال توسعه است استفاده کرد .