مهاجرت از وردپرس به فریم ورک لاراول

مهارجرت یا migration از وردپرس به لاراول کار سختی نیست! تنها با جابجایی اطلاعات دیتابیس میتوانید به راحتی به هر فریم ورکی مثل لاراول کوچ کنید. اگر توسعه وب اپلیکیشن شما در وردپرس شما را محدود کرده و برای ایجاد پلاگین های جدید با مشکلات متعددی روبرو می شوید بهترین گزینه حذف کامل وردپرس از چرخه کاری است البته راهکارهایی برای استفاده وردپرس و لاراول در کنار هم وجود دارد به طور مثال پلاگین corcel به شما امکان استفاده وردپرس در کنار لاراول را خواهد داد از مزیت های این روش استفاده از امکانات وردپرس در کنار فریم ورک است اما در کل اگر میخواهید اساسی این کار را انجام دهید از سیستم های مدیریت محتوا که با لاراول ساخته شده اند هم میتوانید به جای وردپرس استفاده کنید (جهت مدیریت صفحات و فایل ها) این کار پروژه شما را یکپارچه میکند و هزینه ای توسعه و نگهداری را هم کاهش خواهد داد.
ما در مورد روش های مهاجرت فروشگاه های اینترنتی به پلتفرم فروشگاهی سپهر گستر قبلا مقاله ای را منتشر کرده ایم که پیشنهاد میکنیم حتما آن را بخوانید چرا که شباهت زیادی مهاجرت وردپرس به لاراول است.

wp to laravel migration


خوشبختانه روند رو به رشد فریم ورک لاراول کمک میکند تا با خیال آسوده بتوان ایده ها را به عمل تبدیل کرد هزینه های پیاده سازی اولیه را کاهش داد و سرعت و کارایی خوبی را از نرم افزار تحویل گرفت.
قالب را با استفاده از laravel mix به نسخه ای بهینه و منطبق با انواع فریم ورک های سمت کاربر مثل vue.js سازگار کنید و با استفاده از ابزارهای امنیتی مانند Auth با خیال راحت پنل های مدیریتی سمت ادمین را توسعه دهید .
راهکار ما چگونه است ؟ در وبینه با استفاده از سیستم مدیریت محتوای سپهرگستر میتوانیم سایت لاراولی  شما را راه اندازی کنیم و بخش های اختصاصی را به صورت کاملا متن باز در اختیار شما قرار دهیم . این روش در زمان شما بسیار صرفه جویی میکند و شما از یک  CMS که چند سال از عمر آن میگذرد میتوانید به خوبی استفاده کنید .  

اما با توجه به روش های مختلفی که در توسعه وردپرس وجود دارد یکی از روش های استفاده از Development workflow Sage است که در در این مقاله میتوانید بیشتر با آن آشنا شوید

#وردپرس
علیمرداد 21، 1398

من چند سالی است که یک وب سایت در زمینه معرفی شرکت و محصولات آن با وردپرس داریم . جدیدا تصمیم گرفتیم که بخش هایی مثل ثبت سفارش مشتریان از طریق وب سایت یا برخی از روش های ثبت سفارش را روی سایت اضافه کنیم . طبق تحقیقاتی که داشتیم به این نتیجه رسیدیم که از لاراول استفاده کنیم . اما مهم ترین دلیلی که ما در حال حاضر با آن مشکلی داریم این است که آیا رتبه سئو سایت ما از بین می رود و آیا راه حل اساسی برای این کار وجود دارد ؟
وحید الوندیمرداد 21، 1398

رتبه سئو ارتباطی با طراحی سایت و سیستم مدیریت محتوا ندارد . تنها چیزی که باید از طرف شرکت طراحی سایتی که قرار است با آن کار کنید و باید مورد توجه قرار بگیرد این است که ساختار لینک باید مطابق سایت قبل حفظ شود یا اگر امکان آن نیست حتما صفحات با لینک قدیم را با استفاده از ریدارکت 301 به معادل آدرس جدید انتقال دهید . این موضوع در سیستم مدیریت محتوای وبینه در یکی از زیرماژول های مدیریتی به صورت دستی و با استفاده از فایل اکسل به سادگی قابل انجام است
رضا کریمیمرداد 23، 1398

یک سوال فنی دارم ؟ اگر بخواهیم دیتابیس وردپرس را به سایتی که با لاراول طراحی کردم منتقل کنم باید چه جداولی را منتقل کنم؟
مدیر سایتمرداد 24، 1398

سلام . جدول wp_posts اصلی ترین جدول در وردپرس است که برای انتقال آن میتوانید query که با دیتابیس جدید سازگاری داشته باشد را بنویسید و خروجی مورد نظر را دریافت کنید . برای این کار میتوانید از خدمات شرکت وبینه هم استفاده نمایید
مهسا

سلام . چطور میتونم از یک قالب وردپرسی برای بخش فرانت در طراحی وب سایت با لاراول استفاده کنم ؟
وحید الوندی

سلام مهسا خانم . سوال شما کمی غیرواضح است چون هنگامی که شما از وردپرس استفاده میکنید ارتباطی با لاراول ندارید اما هنگامی که می خواهید از لاراول در طراحی سایت استفاده کنید اول کار استفاده از یک cms لاراولی است که ما قبلا یک نمونه خوب آن را کار کرده ایم که با عنوان cms سپهر گستر شناخته میشود . حالا اگر می خواهید سایت خود را به لاراول تغییر دهید میتوان گرافیک و رابط کاربری را روی سیستم blade لاراول منتقل کرد