مهاجرت از CMS وردپرس

مهاجرت-از-CMS-وردپرس

مهاجرت CMS چیست؟

گاهی اوقات عملکرد یک CMS که با آن شروع به کارکرده اید راضی کننده نیست و باید کسب و کار خود را به یک CMS بزرگتر و بهتر دیگری منتقل کنید، برای مثال، ممکن است لازم باشد یک سایت را از Wordpress به مجنتو، پرستاشاپ و یا CMS های دیگر منتقل کنید. مهاجرت وب سایت دقیقاً همین است. مثل این است که از یک آپارتمان کوچک در یک کلان شهر به خانه ای بزرگ نزدیک دریا بروید.
انتقال CMS شامل جابه‌جایی یک وب‌سایت، مجموعه ‌ای از وب‌سایت‌ها یا یک حضور دیجیتالی کامل است که می‌تواند نقاط مختلف را از یک ارائه‌ دهنده CMS به ارائه ‌دهنده دیگر در بر بگیرد.

شاید برای شما سوال باشد که چرا یک شرکت، سازمان یا حتی یک فروشگاه اینترنتی تصمیم به انتقال CMS خود می گیرد؟ خب، در اینجا دلایل و انگیزه های انجام این کار را برای شما آورده ایم:

 •    مشکلات سرعت وب سایت
 •    خرابی سرور 
 •    ضعف پشتیبانی
 •    ناتوانی در رسیدگی به حجم زیاد ترافیک یا افزایش ترافیک
 •    ویژگی های منسوخ شده
 •    سفارشی سازی محدود
 •    گزینه های محدود توزیع محتوا 
 •    عدم قابلیت استفاده و کاربر پسند بودن
 •    عدم یکپارچگی با سایر ابزارها و سیستم های موجود در محیط
 •    ویژگی ها و عملکرد محدود
 •    آسیب پذیری های امنیتی

اگر شرکت شما با یکی، برخی یا همه این موانع روبرو است، انتقال CMS خود به تنهایی می تواند یک راه حل خوب و یک تصمیم هوشمندانه باشد.
چیزی که باید بدانید این است که انتقال CMS با طراحی مجدد وب سایت یکسان نیست. طراحی مجدد وب بر تغییر زیبایی شناسی ظاهر و احساس یک وب سایت متمرکز است تا بتواند مخاطب را مجذوب خود کند و فروش یا تعامل بیشتری ایجاد کند.
انتقال CMS می‌تواند طراحی یک وب ‌سایت را بهبود بخشد، اما تمام عملکردهای اصلی، ویژگی‌ها و زمینه ‌های مدیریت وب‌سایت را نیز در نظر می‌گیرد که تجربه کلی را برای شما و بازدیدکنندگان بهبود می‌ بخشد.

چه زمانی انتقال CMS ضروری است؟

در ادامه دلایل اصلی مهاجرت  از وردپرس به CMS دیگر را مرور خواهیم کرد. اما ابتدا، بیایید بررسی کنیم که چرا محتوا در چشم انداز کسب و کار رقابتی و مشتری محور امروزی حیاتی است و چرا مهاجرت CMS می تواند کمک کننده باشد. موارد زیر را در نظر بگیرید:

 •    70  درصد از مردم ترجیح می‌دهند از طریق مقاله های سایت و تبلیغات درباره یک برند اطلاعات کسب کنند.
 •    رشد بالای ترافیک سایت برای رهبران بازاریابی محتوا در مقایسه با دنبال کنندگان 780 درصد بیشتر است.
 •    47 درصد از مشتریان قبل از تعامل با یک شرکت، 3 تا 5 مقاله محتوایی، عکس، ویدئو و غیره را مشاهده می کنند.
 •    74 درصد از شرکت ها اعلام داشته اند که بازاریابی محتوا کیفیت و کمیت سرنخ های آنها را افزایش می دهد.
 •    هزینه بازاریابی محتوا 62 درصد کمتر از بازاریابی سنتی است، اما حدود 300 درصد سرنخ بیشتری ایجاد می کند.
 •    68 درصد از مشتریان پس از مشاهده محتوای یک شرکت، احساس بهتر و اطمینان خاطر بیشتری کسب می کنند.
 •    واضح است که محتوا نقش مهمی در موفقیت یک شرکت دارد، هم در کوتاه مدت و هم در بلندمدت. با این حال، بزرگترین مانع مرتبط با محتوا که برخی از شرکت‌ها با آن مواجه هستند، به کیفیت یا حجم پست‌های وبلاگ، مقالات، ویدئوها، اینفوگرافیک‌ها یا سایر انواع محتوا مربوط نمی‌شود. در عوض، ریشه در سیستم مدیریت محتوای موجود (CMS) آنها دارد.

چرا ممکن است بخواهید به CMS دیگری مهاجرت کنید؟

اگر بخواهیم صادقانه بگویم شاید دلایل زیادی وجود نداشته باشد اما اگر به دنبال رشد و پیشرفت کسب و کار خود هستید باید این مورد را در نظر داشته باشید که دلیل بسیار قانع کننده ای است.
به عنوان مثال، یک شرکت فروشگاه آنلاین خود را راه اندازی می کند. آنها نمی دانند اوضاع چگونه پیش خواهد رفت و کسب و کار پنج سال آینده آنها چگونه خواهد بود. در ابتدا، آنها به ویژگی‌های پیچیده CMS مانند مدیریت پیام های انبوه دریافتی، گزینه‌های ارسال به سراسر نقاط کشور و غیره نیازی ندارند. اما با رشد فروشگاه، محدودیت‌های سیستم مدیریت محتوای اولیه ممکن است آشکارتر شود، و در برخی موارد ممکن است باعث شود که مجبور شوید همه چیز را از CMS قدیمی به CMS جدید منتقل کنید.

مشکلات مهاجرت از وردپرس به مجنتو 

نکته ای که دوباره باید آن را یادآوری کنیم این است که مهاجرت CMS با طراحی مجدد وب سایت یکسان نیست. طراحی مجدد وب سایت چیزی است که اکثر وب سایت ها در حال حاضر در استراتژی های بازاریابی خود تحت تاثیر آن قرار می گیرند. آنها چشم انداز وب، صفحه اصلی، صفحه فرود و سایر جنبه های قابل مشاهده برای بازاریابی و فروش را تغییر می دهند. همه اینها برای جلب توجه، جلب رضایت بیشتر و بازاریابی برای مشتریان یا کاربران فعلی و سرنخ های جدید بالقوه استفاده می شود. مشکل این است که این جنبه ‌ها اغلب برای تغییر تجربه بازدیدکنندگان استفاده می‌شوند و ممکن است فاقد تغییرات درونی باشند که فقط توسط شما قابل بررسی است.

اینجاست که تجربه انتقال CMS می تواند در طراحی مجدد وب سایت بهبود یابد. استراتژی های مهاجرت CMS تمام عملکردهای اصلی، دیدگاه ها و زمینه های مدیریت وب سایت شما را در نظر می گیرند. سپس، با استفاده از این پتانسیل، طیف گسترده‌ای را برای طراحی و تجربه آنلاین، هم برای بازدیدکنندگان و هم برای خودتان ایجاد می‌کنید.

در طول سال‌ها، وردپرس به لطف جامعه توسعه ‌دهندگان بزرگ، افزونه‌های بی‌شمار و مقیاس‌ پذیری از نظر ویژگی‌ها و سئو، به "معتمدترین CMS" در سراسر جهان تبدیل شده است.

انتقال وردپرس ممکن است فرآیندی نسبتاً ساده به نظر برسد، اما اغلب با اتمام کار با مشکلات زیادی مواجه می شوید. چه به یک هاست جدید، یک نام دامنه جدید یا به یک آدرس HTTPS مهاجرت کنید، مشکلاتی وجود دارد که باید با آنها مقابله کنید.

مشکلات اصلی وردپرس 

اگر در دنیای بازاریابی محتوا فعالیت دارید، خوب است که مقطعی را با وردپرس کار کرده باشید زیرا وردپرس یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا و پلتفرم های انتشار برای بازاریابان محتوا، وبلاگ نویسان مستقل یا افرادی است که به دنبال ایجاد یا طراحی مجدد یک وب سایت برای تجارت خود هستند. با این حال، در حالی که وردپرس دارای مزایای زیادی می باشد اما باز هم دارای معایب زیادی است که باعث می شود صاحب سایت به فکر مهاجرت به CMS دیگری نظیر مجنتو، پرستاشاپ و غیره بیفتد.

مهاجرت-از-CMS-وردپرس

1. سفارشی سازی 

وردپرس امکان سفارشی سازی را فراهم می کند، اما دلیل اصلی این امر این است که محصول اصلی بسیار کم است. یک سایت اصلی وردپرس شامل تعدادی تم است که می توانید از آنها برای ایجاد انواع مختلف صفحات وب استفاده کنید. این تم ها شبیه یک سند word استاندارد هستند و شما می توانید  URL، توضیحات متا و عنوان صفحه را که در موتورهای جستجو ظاهر می شوند، تنظیم کنید. با این حال، از آنجایی که بسیاری از کاربران نمی‌خواهند سایت آنها شبیه به دیگران باشد، سفارشی کردن این تم ‌ها بسیار رایج است.

از آنجایی که بسیاری از ویژگی ‌های دلخواه (مانند سئو، رسانه‌های اجتماعی، تجزیه و تحلیل) در نرم‌افزار اصلی وجود ندارد، اکثر مردم باید چندین افزونه را دانلود کنند تا سایتشان به شکلی که می‌خواهند کار کند. وردپرس در حال حاضر دارای بیش از 40000 افزونه است که می توانید آنها را در وب سایت خود قرار دهید، با اهداف مختلفی از SEO گرفته تا اصلاحات جزئی عملکرد سایت.
بسیاری از مردم به دلیل تنوع گزینه های موجود برای بهبود و ایجاد سایت منحصر به فرد از ابتدا تنها این جنبه مثبت از وردپرس را می بینند، اما طبق گفته بسیاری از بازاریابان و توسعه دهندگان این افزونه ها یک شمشیر دولبه هستند.

2. هزینه

برای شخصی که دارای یک کسب و کار کوچک است، بسیاری از این پلاگین ها ممکن است پرهزینه باشند، و پرداخت هزینه گزاف برای تنها یک ویژگی قطعا منطقی نخواهد بود.

 •    تداخل با عملکردهای دیگر (به عنوان مثال گزارش)

استفاده از افزونه ها برای اجزای اساسی استراتژی بازاریابی شما مانند ایمیل و رسانه های اجتماعی نیز می تواند به اثربخشی کلی شما در کمپین ها آسیب برساند. از آنجایی که این پلاگین ها در یک پلتفرم بازاریابی با یکدیگر تعامل ندارند، پیگیری دقیق چگونگی نتیجه دادن تلاش های شما دشوار است. این امر می‌تواند تأثیر زیادی بر دقت گزارش‌ دهی شما داشته باشد، که به نوبه خود به توانایی شما برای انطباق و تقویت تلاش‌ های بازاریابی آسیب می‌زند.
 •    انتخاب های زیاد
علاوه بر این، از آنجایی که پلاگین های زیادی وجود دارد که تقریباً همان کار را انجام می دهند، تشخیص اینکه کدام یک برای شما مناسب است دشوار است. این مشکل یکی از ناامید کننده ‌ترین موارد در این لیست است، زیرا برخی از افزونه ‌ها با موضوع شما یا سایر افزونه ‌هایی که قبلاً در سایت خود دارید ناسازگار خواهند بود.
علاوه بر این، حتی اگر بتوانید همه افزونه‌ های مناسب مورد نیاز خود را بیابید، هر چه افزونه ‌های بیشتری اضافه کنید، در مضیقه قرار خواهید گرفت زیرا در انتها سرعت سایت شما کندتر خواهد شد.

3. امنیت

وردپرس از یک ساختار منبع باز برای بسیاری از جنبه های سایت استفاده می کند، به این معنی که برنامه نویسان می توانند به کد منبع صفحه دسترسی پیدا کنند تا نحوه عملکرد آن را ببینند، آن را بر اساس نیازهای خود تطبیق دهند و کد خود را به صورت آنلاین با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

از یک طرف، این امر می تواند به عنوان یک جنبه مثبت در نظر گرفته شود، زیرا باعث صرفه جویی در زمان توسعه دهندگان می شود که بتوانند کدهای قبلاً نوشته شده را در وب سایت خود وارد کنند. همچنین می تواند به شما آزادی بیشتری برای سفارشی کردن تم ها بر اساس نیازهای فردی بدهد.
از سوی دیگر، با این حال، این ساختار همچنین می تواند وب سایت شما را در معرض خطر قرار دهد. در دسترس بودن همه کدهای سیستم شما به صورت آنلاین، یافتن حفره های امنیتی در کد شما را برای هکرها بسیار آسان تر می کند.
علاوه بر این، موارد زیادی از قرار دادن کدهای مخرب در کد منتشر شده وجود داشته است، بنابراین ممکن است ناآگاهانه به هکرها اجازه دسترسی به اطلاعات محافظت شده را بدهید.

مهاجرت-از-CMS-وردپرس

4. به روز رسانی 

برای مقابله با برخی از مسائل امنیتی، وردپرس به روز رسانی های زیادی را ارائه می دهد. در حالی که این به روز رسانی ها برای ایمن نگه داشتن اطلاعات شما مفید و ضروری هستند، اما می توانند دردسر بزرگی نیز ایجاد کنند.
به روز رسانی سیستم در واقع می تواند باعث شود که برخی از افزونه ها (حتی آنهایی که مخرب نیستند) با وب سایت شما ناسازگار شوند. 
این امر موجب می شود بسیاری از جنبه‌های وب ‌سایت شما با شکست مواجه شوند و از آنجایی که وردپرس این به‌ روزرسانی‌ها را به ‌طور مکرر منتشر می‌کند، این مشکل که بسیار رایج هم هست موجب به دردسر افتادان کاربران می شود.

5. سرعت صفحه

یکی از ناراحتی‌های رایج کار در سایت‌های وردپرس، کندی زمان بارگذاری صفحه است. این امر به چند دلیل رخ می دهد و افزونه های اضافی و کدهای عمومی به عملکرد کلی وب سایت کمک نمی کنند. با افزونه‌های بیشتر و تم‌ های سفارشی بیشتر، پردازش اطلاعات توسط رایانه شما (و رایانه کاربران) بیشتر طول خواهد کشید.
در بهترین حالت، زمان بارگذاری طولانی باعث ناامیدی بازاریابان و توسعه دهندگانی می شود که در وب سایت کار می کنند. در بدترین حالت، می‌تواند بازدیدکنندگان را از ماندن در سایت شما منصرف کند و باعث شود آنها سایت شما را ترک کنند، و برای شما هزینه ‌هایی را به دنبال خواهد داشت. علاوه بر این، امروزه گوگل از زمان بارگذاری صفحه در الگوریتم رتبه بندی خود استفاده می کند و وب سایت هایی را که کندتر لود می شوند، جریمه می کند.

خوشبختانه، چند راه حل شناخته شده وجود دارد که سرعت صفحه را افزایش می دهد، از جمله پلاگین های اضافی و فعال یا غیرفعال کردن گزینه های مختلف تنظیمات. با این حال این مشکل می‌تواند موجب ناامیدی کاربران وردپرس شود، و حل این مشکل گاهی اوقات می‌تواند زمان زیادی را صرف بهبود سایت کند تا رفع باگ‌ ها.

6. وردپرس برای هر سایتی مناسب نیست

یکی دیگر از مشکلات رایج سایت های وردپرس این است که با هر نوع وب سایتی سازگار نیستند. آنها یکی از بهترین ها برای سایت های وبلاگ نویسی و تجارت الکترونیک هستند، اما زمانی که شما یک سایت را با عملکردهای مختلف و سایر ویژگی های پیشرفته می خواهید، یک سایت با CMS اختصاصی برای شما بهترین گزینه است.

از این روی اگر صاحب کسب و کاری هستید که CMS هایی مانند وردپرس، مجنتو، پرستاشاپ و غیره برای شما مناسب نیست به این دلیل که تمام مشکلات گفته شده را دارا هستند، شرکت وبینه به شما CMS اختصاصی سپهر گستر که بر پایه لاراول می باشد را پیشنهاد می دهد. شرکت ما یکی از با تجربه ترین شرکت های حال حاضر ایران در زمینه طراحی و ایجاد نرم افزارهای تحت وب، CMS های اختصاصی و طراحی سایت با لاراول است. با این محصولات نرم افزاری می تواند خدمات خوب و ویژه ای در زمینه طراحی سایت به شما ارائه دهد.

مزایای CMS اختصاصی سپهر گستر

1. امنیت داده ها: یکی از مزایای بزرگ این CMS، امنیت داده ها است. وردپرس یکی از پرکاربردترین و گسترده ترین سیستم های CMS دنیا است اما به دلیل توزیع آن، یکی از سایت های مورد حمله است. آسیب پذیری های امنیتی می تواند خسارت بزرگی برای صاحبان وب سایت به وجود بیاورد. اگر از CMS استفاده نشود و سرور (فعال) مورد نیاز نباشد، حمله بسیار کمتری اتفاق خواهد افتاد. 

2. حریم خصوصی: با CMS اختصاصی سپهر گستر، هیچ اطلاعات کاربری با سرویس میزبانی به اشتراک گذاشته نمی شود. هیچ ردیابی کاربر از سوی ارائه دهندگان میزبانی وجود ندارد، که اغلب از آن برای تجزیه و تحلیل رایگان داده ها و ردیابی کاربر استفاده می کنند.

3. سفارشی سازی: به جای یک صفحه ساز کلی «کیت ساخت»، که در آن هر عنصر منفرد همیشه ارائه می شود، این CMS به شما یک راه حل به شما در جهت سفارشی سازی ارائه می دهد که می تواند مزایای زیادی برای شما به همراه داشته باشد. با استفاده از CMS اختصاصی ما، می توانید وب سایت خود را با توجه به نیازهای خاص خود ایجاد و طراحی کنید. در حالی که  CMS استاندارد ابزارهای سفارشی سازی گسترده ای را ارائه می دهد، شما هنوز به قالب های آنها محدود هستید. با CMS اختصاصی سپهر گستر، می توانید بدون نیاز به استفاده از یک قالب از پیش ساخته، طرح مورد نظرتان را برای برند خود ایجاد کنید. یک CMS اختصاصی اساساً به شما آزادی خلاقانه می دهد تا وب سایت خود را مطابق میل خود طراحی کنید.

4. سرعت: یکی از مزایای اصلی داشتن این CMS اختصاصی این است که به افزایش سرعت سایت شما کمک می کند. CMS اختصاصی ما سریع تر بارگیری می شود زیرا کد کمتری مورد نیاز است. با یک CMS اختصاصی، کنترل کاملی بر تمام تغییرات و به روز رسانی هایی که در وب سایت شما ایجاد می شود، خواهید داشت. شما فقط تمام به ‌روزرسانی‌های لازم را انجام می دهید و به سراغ مواردی که لازم نیست نمی روید. به‌ روزرسانی ‌ها و نوتیفیکیشن های غیرضروری برای مطابقت با آن به ‌روزرسانی ‌ها باعث پرت شدن حواس مشتریان نمی‌شوند، که همین امر، ویژگی بسیار خوبی است.

مهاجرت-از-CMS-وردپرس

5. سئو: صفحه ای که با سرعت بالایی لود می شود نیز بر بهینه سازی موتور جستجوی (SEO) تأثیر می گذارد زیرا سرعت صفحه و سرعت تحویل عوامل مهم رتبه بندی هستند. این CMS با ابزارهای سئو داخلی به شما کمک می کند تا محتوای خود را برای جستجو بهینه کنید و شانس خود را برای رتبه بندی در صفحات نتایج موتور جستجو افزایش دهید.

6. چند زبانه: از دیگر ویژگی مهم این CMS پشتیبانی از سایت چند زبانه است. کاربران شما می توانند تمام محتوای سایت را به زبان دلخواه خود مشاهده کنند. شما می توانید تمام زبان های وب سایت خود را در یک پنل یکپارچه مدیریت کنید و نیازی به دامنه جدا برای هر زبان ندارید.

7. پشتیبانی: با استفاده از CMS اختصاصی، پشتیبانی مشتری بهتری وجود خواهد داشت. پشتیبانی مشتری در یک CMS اختصاصی در مقایسه با سیستم مدیریت محتوای سفارشی عمومی مانند وردپرس یا مجنتو، پذیرای بیشتری خواهد بود. واقعاً مفید فایده خواهد بود زیرا توسعه دهندگان هر زمان که مشکل مهمی پیش بیاید آماده هستند تا به شما کمک کنند.
بر خلاف سیستم های مدیریت محتوا دیگر، که در آن ممکن است به راحتی کمک مورد نیاز خود را دریافت نکنید، با یک سیستم مدیریت محتوای اختصاصی، یک توسعه دهنده به راحتی در دسترس خواهد بود تا به تمام سوالات شما پاسخ دهد. 

با وجود اینکه با انتقال صحیح سایت خود به CMS جدید، از دست دادن ترافیک را به حداقل می رسانید اما پیشنهاد متخصصان شرکت ما به شما این است که از همان ابتدا با ایجاد و طراحی سایت خود با یک CMS اختصاصی تمام این مشکلات را به حداقل برسانید و از مزایای آن نهایت بهره را ببرید. برای دریافت مشاوره رایگان همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید.

#طراحی سایت #cms اختصاصی

اولین دیدگاه را شما ثبت کنید