طراحی سایت با php / طراحی سایت حرفه‌ای با php + مشاوره رایگان

طراحی سایت با PHP

طراحی سایت با PHP یکی از بهترین روش‌های طراحی صفحات وب پویا و داینامیک از جمله طراحی سایت اختصاصی است. از جمله مزایای بسیار زیاد ساخت سایت با PHP می‌توان به یادگیری آسان، قابلیت انعطاف بالا و... اشاره کرد. این ویژگی‌های منحصر به فرد باعث شده است استفاده از این زبان در بین اکثر توسعه دهندگان و طراحان صفحات وب مورد استقبال زیادی قرار گیرد. در صورتی که یک توسعه دهنده وب با تجربه و یا یک طراح مبتدی هستید، که قصد دارید با طراحی سایت با PHP بیشتر آشنا شوید و از آن برای طراحی سایت خود استفاده کنید، به شما پیشنهاد می‌کنم تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

معرفی زبان برنامه نویسی PHP

PHP یک زبان برنامه نویسی متن باز و یکی از محبوب‌ترین زبان‌های اسکریپت نویسی است که از اواسط دهه 90 به وجود آمد.این زبان به دلیل تطبیق پذیری و استفاده گسترده در بین توسعه دهندگان وب، به عنوان یکی از گزینه‌های معروف ساخت وب سایت پویا شناخته شده است. PHP اگرچه PHP در ابتدا مخفف صفحه اصلی شخصی personal home page بود، اما اکنون PHP مخفف پیش پردازشگر ابرمتن hypertext preprocessor است. PHP یک زبان اسکریپت نویسی است که با HTML ترکیب شده است، کدهای PHP سمت سرور اجرا می‌شود و خروجی آن اغلب به صورت HTML است. این زبان همچنین طیف گسترده‌ای از چارچوب‌ها و کتابخانه‌ها را ارائه می‌دهد، که به این صورت امکان انجام عملکردهای اضافی را به خوبی فراهم می‌آورد. بسیاری از وب سایت‌ها و پلتفرم های محبوب، از شبکه‌های رسانه‌ای اجتماعی گرفته تا سایت های تجارت الکترونیک از زبان PHP استفاده می‌کنند.

چرا از PHP برای طراحی سایت استفاده کنیم؟

در سال‌های اخیر زبان‌ها و نرم افزارهای مختلفی برای طراحی سایت در اختیار طراحان و توسعه دهندگان وب قرار گرفته است، که در این میان HTML به عنوان اولین زبان برنامه نویسی سایت شناخته شد. پس از آن، در کنار HTML کدهای CSS برای طراحی سایت مورد استفاده قرار گرفتند. اما پس از گذشت اندک زمانی، توسعه دهندگان نیاز به طراحی صفحات وب داینامیک و پویا پیدا کردند، که برای رفع این نیاز، زبان‌های PHP و ASP مورد استفاده طراحان قرار گرفت.

PHP برای توسعه وب مورد استفاده قرار می‌گیرد و تقریباً 82 درصد از وب سایت‌های فضای وب، به وسیله این زبان طراحی و توسعه داده شده‌اند. این در حالی است که این رقم برای ASP، فقط 16 درصد تخمین زده شده است. PHP توسط برخی از معروف‌ترین شرکت‌های کامپیوتری از جمله فیس بوک، یاهو و وردپرس مورد استفاده قرار گرفته است.

PHP با پلتفرم ها و سرورهای مختلف سازگاری بالایی دارد، که برای انواع مختلف برنامه‌های کاربردی وب، به عنوان گزینه‌ای همه کاره به شمار می‌رود. PHP با طیف وسیعی از پایگاه داده‌ها مانند MYSQL تعامل دارد. این زبان وروردی‌های کاربران را مدیریت می‌کند و در نهایت توانایی تولید محتوای پویا بر اساس تعاملات کاربران را دارد.

مزایای طراحی سایت با PHP

تعدادی از مزایای زبان برنامه نویسیPHP که باعث شده است از آن برای طراحی سایت نسبت به زبان‌های برنامه نویسی دیگر، بیشتر استفاده شود به صورت زیر است:

  • امنیت بالا: این ویژگی یکی از اصلی‌ترین مزایای طراحی سایت با PHP است که با توجه به لایه‌های امنیتی بالایی که دارد از اطلاعات وب سایت شما در برابر حمله بدافزارها و هکرها به خوبی محافظت می‌کند.
  • سرعت بالا: PHP در اجرای درخواست‌های وب سریع است و پاسخ‌های سریعی ارائه می‌دهد که این موضوع در سئو سایت شما بسیار تاثیر گذار است.
  • مقرون به صرفه: با توجه به اینکه PHP یک زبان منبع باز است، یکی از زبان‌های طراحی سایت مقرون به صرفه به شمار می‌رود. در ضمن دیگر لازم نیست برای خرید مجوزها و یا نرم افزارهای مربوط به آن هزینه‌های بالایی پرداخت کنید.
  • سازگاری بالا: PHP با چندین سیستم عامل سازگار است و در تمام مرورگرهای وب مدرن پشتیبانی می‌شود. این زبان به راحتی بر روی پلتفرم‌های مختلفی مانند یونیکس، سولاریس و لینوکس اجرا می‌شود.
  • پشتیبانی بالا: PHP از پشتیبانی قوی برخوردار است و به‌روزرسانی‌های کارآمدی را مرتباً ارائه می‌کند.
  • یادگیری آسان: سادگی کدنویسی، یادگیری آسان و رویکرد سریع، PHP را بسیار بهتر از سایر زبان‌های برنامه نویسی پیچیده کرده است. دستورات PHP سازمان دهی شده و بسیار قابل درک هستند.

نیازمندی‌های طراحی وب باPHP

قبل از شروع، باید یک ویرایشگر متن ساده یا محیط توسعه آماده PHP را نصب کنید. می‌توانید کدنویسی PHP را با ابزاری به سادگی Notepad ویندوز شروع کنید. البته می‌توانید از هر ویرایشگر متنی که با آن احساس راحتی بیشتری می‌کنید مانند ++Notepad، هم برای نوشتن کدهای وب سایت PHP استفاده کنید.

همچنین باید یک وب سرور PHP برای آپلود فایل‌های خود در نظر بگیرید. این وب سرور، ممکن است یک سرور راه دور یا یک رایانه محلی که مجموعه LAMP یا WAMP بر روی آن نصب شده است. LAMP در واقع اختصاری از عبارت‌هایPHP ، Apache، MySQL، LINUX و WAMP در واقع اختصاری برای عبارت‌هایPHP ، Apache،MySQL ، WINDOWS است. در نهایت، شما به یک برنامه FTP برای آپلود فایل‌های خود در وب سرور نیاز دارید. از طرف دیگر، می‌توانید به‌طور دستی فایل‌های خود را با رفتن مستقیم به پوشه www سرور وب PHP خود بکشید و رها کنید. با این حال، در مواردی که سایت خود را از راه دور مدیریت می‌کنید، استفاده از برنامه FTP مناسب‌تر است.

معرفی بهترین فریم ورک‌های PHP

کاربرد فریم ورک‌ها برای کاهش مدت زمان توسعه اپلیکیش‌ها است. فریم ورک‌ها تعدادی از خصوصیات مشترک در اپلیکیشن‌ها را به صورت خودکار در اختیار برنامه نویسان قرار می‌دهند. در این قسمت به ذکر برخی از فریم ورک‌های معروف PHP می‌پردازیم:

  1. فریم ورک لاراول (Laravel): در صورتی که قصد دارید طراحی سایت را به صورت اصولی و حرفه‌ای انجام دهید، لاراول بهترین گزینه برای شما خواهد بود. از دلایل محبوبیت لاراول می‌توان به یادگیری بسیار آسان آن اشاره داشت، که از آن در پروژه‌های بسیار پیچیده استفاده می‌شود. در واقع لاراول یکی از محبوبترین فریمورک‌های طراحی سایت است که به زبان PHP است. طراحی سایت با لاراول مزایای زیادی دارد که در مقاله طراحی سایت لاراول به طور کامل به آن پرداخته‌ایم.
  2. فریم ورک سیمفونی (Symphony): فریم ورک سیمفونی، در سال 2005 مورد بهره برداری قرار گرفت و شامل مجموعه‌ای از مؤلفه‌ها و کتابخانه‌های PHP است. سیمفونی یک انتخاب مناسب برای پروژه‌ها در مقیاس بزرگ است و با بکارگیری مؤلفه‌ها و اجزای قابل استفاده مجدد از تکرار کدها در فرایند برنامه نویسی به صورت چشمگیری می‌کاهد.
  3. فریم ورک کدایگنتر (Codeigniter): کدایگنتر برای توسعه وب سایت‌های پویا کاربرد دارد. این فریمورک با ارائه ماژول‌های گسترده، به ساخت و طراحی اجزای قوی و قابل استفاده مجدد کمک بسیار زیادی می‌کند.

در کنار این موارد برای طراحی فرانت اند سایت روش طراحی سایت با react وجود دارد که به تازگی محبوبیت بسیاری در میان طراحان سایت پیدا کرده است. 

تفاوت طراحی سایت با وردپرس و php

عوامل متعددی برای انتخاب بین وردپرس و PHP در هنگام توسعه وب سایت تاثیر گذار است. هنگام انتخاب بین این دو ابزار، هیچ پاسخ مطمئنی وجود ندارد. بدیهی است که وردپرس ویژگی‌هایی دارد که در بعضی پروژه‌ها کاربرد خوبی دارد و از آن طرف PHP هم و یژگی‌های خوبی برای استفاده در بعضی پروژه‌‎ها دارد. طراحی سایت با وردپرس که یک سیستم مدیریت محتوا است، می‌تواند گزینه‌ای ایده آل برای مبتدیانی که به دنبال راه اندازی وبلاگ یا وب سایت آنلاین خود هستند باشد. وردپرس شامل تم‌ها و پلاگین‌های آماده بسیاری است که کار را برای کسانی که با کدنویسی آشنایی ندارند راحت کرده است. با این حال، PHP گزینه مناسب‌تری برای وب سایت‌های پیچیده با ابزارهای تعاملی متعدد است. PHP انعطاف پذیری بسیار بالایی دارد و می توان با آن یک وب سایت کاملاً سفارشی را طراحی و توسعه داد. لازم به ذکر است، به طور کلی انتخاب بین این دو به نوع، پیچیدگی و احتیاجات پروژه بستگی دارد.

طراحی سایت فروشگاهی با php

استفاده از php برای طراحی سایت فروشگاهی از این جهت مهم‌تر است که سایت‌های فروشگاهی معمولا نیاز به امنیت و سرعت بالاتری نسبت به سایتهای دیگر دارند. به خاطر همین سایت فروشگاهی طراحی شده با وردپرس و php زمانی تفاوت خود را نشان می‌دهند که حجم سایت بالا می‌رود و تعداد بازدیدکنندگانی که به صورت همزمان از سایت دیدن می‌کنند افزایش پیدا کند. در چنین مواقعی سایتهای اختصاصی با php بیشترین سرعت و میزان پاسخگویی را دارند.

هزینه طراحی سایت با php

ساخت سایت با php همانطور که تا به اینجا گفتیم با توجه به زمان و پیچیدگی بیشتری که نسبت به طراحی سایت با وردپرس دارد، هزینه بیش‌تری هم دارد. اما تعیین هزینه آن بستگی به میزان انتظارات ما از سایت و حجم سایت دارد. به میزانی که سایت بزرگتر و امکانات آن بیش‌تر می‌شود، قیمت طراحی سایت با php افزایش پیدا می‌کند. با وجود همه این نکات به منظور دریافت راهنمایی بیشتر و دقیق تر می‌توانید با کارشناسان وبینه تماس بگیرید تا به طور کامل شما را راهنمایی کنند. 

طراحی سایت حرفه‌ای با PHP

تیم وبینه با متخصصان و برنامه نویسان حرفه‌ای خود، به شما این نوید را می‌دهد که شما می‌توانید به روشهای مختلفی بهترین سایت حرفه‌ای اختصاصی خودتان را داشته باشید با مناسبترین هزینه‌ها. زیرا این مجموعه با دانش بالا روشهای مختلفی را برای طراحی سایت اختصاصی پیش روی شما قرار می‌دهد که از جمله آنها طراحی سایت با cms اختصاصی سپهر گستر است که توسط خود مجموعه طراحی و ساخته شده است. راه دوم طراحی سایت از صفر با php است. البته روش اول هزینه کمتری دارد و تاکنون با توجه به رضایت بالای مشتریان بازخورد خوبی هم داشته است. برای دریافت راهنمایی و مشاوره رایگان می‌توانید با کارشناسان وبینه تماس بگیرید تا شما را به طور کامل راهنمایی کنند.

مقایسه سایر زبان های برنامه نویسی با PHP

برای توسعه نرم افزارهای تحت وب وسایت ها میتوان از چندین زبان برنامه نویسی معروف استفاده کرد مانند  c# , java , nodejs , python و.. در واقع هیچ تفاوتی ندارد که از چه زبانی استفاده میکنید مثل این است که محصولی که از شرکت خودرو سازی خریداری کرده اید متعلق به یک شرکت خاصی باشد اما سایر شرکت ها هم محصول خود را تولید میکنند. در واقع می توان به این نکته مهم پی برد که استفاده از زبان برنامه نویسی در اجرا بخش منطقی هیچ تفاوتی ندارد مخصوصا اینکه php هم از زبان های سطح بالایی است که همه ویژگی های java را هم پشتیبانی میکند مخصوصا در حوزه وب که توانایی بالاتری هم دارد چون بسیاری از سیستم های مدیریت محتوا در دنیا با زبان قدرتمند php ساخته شده اند. 

اما واقعا انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی در ایران کدام است یکی از سوالات رایج است، در اینجا باید اشاره کنم به قابلیت JIT که در PHP 8 اضافه شد و تحول زیادی در نحوه اجرای کدهای php داشت این روش سرعت اجرای برنامه ها را مانند زبان های کامپایلری مانند C# بالا برد و تاثیر بسیار زیادی در سرعت بالای پردازش برنامه های PHP داشت است. 

اولین دیدگاه را شما ثبت کنید